Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lost Fiambres mojines
Normal Tactiek mojines
42% Balbezit 58%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.5 gemiddelde waardering 48.2
poor Schieten solid
poor Passen outstanding
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Kuzmanic bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafas verovert de bal door een tackle van achteren. Trafas met een sublieme pass. Salah is nu in balbezit. Salah draait met de bal, schiet en ... Iglesias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yılmazer zal de hoekschop nemen. Daar is Giraldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salah is nu in balbezit. Salah haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Auerbach met een sublieme pass. Klungelig pakt Salah de bal. Cachapoal is nu in balbezit. Trafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafas haalt uit met een fantastische trap. Iglesias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Cooper rent richting de bal. Trafas verovert de bal door een tackle van achteren. Trafas met een sublieme pass. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Yılmazer kopt de bal weg. Trafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafas passt de bal zonder na te denken. Giraldo rent richting de bal. Giraldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Fiambres - mojines 0:1

13e minuut.
Sabat probeert naar een medespeler te passen. Salah controleert de bal met de borst. Fontana is nu in balbezit. Salah onderschept slim de pass. Salah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Trafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafas passt de bal in één keer door. Yılmazer is nu in balbezit. Yılmazer geeft een hoge lob. Salah springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Auerbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Auerbach geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fontana de bal. Salah verovert de bal door een tackle van achteren. Salah haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Fiambres - mojines 0:2

19e minuut.
Yılmazer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trafas kan de bal niet met de borst controleren. Trafas passt de bal zonder na te denken. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Yılmazer kopt de bal weg. Trafas heeft problemen om de bal te vangen. Trafas passt de bal met de wreef. Auerbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Auerbach speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Iglesias trapt de bal weg. Trafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Salah de bal. Salah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Fiambres - mojines 0:3

23e minuut.
Bachmann probeert naar een medespeler te passen. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo passt de bal met de wreef. Salah is nu in balbezit. Salah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Cachapoal trapt de bal weg van het doel. Yılmazer kopt de bal weg. Sabat heeft problemen om de bal te vangen. Salah rent richting de bal. Salah haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Auerbach is nu in balbezit. Crespo rent richting de bal. Auerbach onderschept slim de pass. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo schiet op doel. Iglesias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Trafas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Auerbach de bal. Auerbach probeert naar een medespeler te passen. Salah rent richting de bal. Salah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Fiambres - mojines 0:4

35e minuut.
Trafas passt de bal zonder na te denken. Auerbach probeert naar een medespeler te passen. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Fiambres - mojines 0:5

38e minuut.
Fontana probeert de bal met de borst te controleren. Yılmazer onderschept slim de pass. Yılmazer speelt de bal door. Salah is nu in balbezit. Salah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Isla is nu in balbezit. Trafas verovert de bal door een tackle van achteren. Trafas met een sublieme pass. Auerbach is nu in balbezit. Auerbach geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Auerbach passt de bal met de wreef. Yılmazer bereikt de bal nog maar net als eerste. Yılmazer passt de bal met de wreef. Salah rent richting de bal. Salah schiet op doel. Iglesias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Sabat geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yılmazer met een snelle inworp. Salah is nu in balbezit. Salah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lost Fiambres 84%, mojines 16%.
Lost Fiambres - mojines 0:5

48e minuut.
Cooper onderschept slim de pass. Cooper geeft een hoge lob. Mans geeft de bal voor. Salah is nu in balbezit. Salah haalt uit met een fantastische trap. Iglesias bokst de bal weg.

52e minuut.
Trafas rent richting de bal. Trafas passt de bal met de wreef. Auerbach probeert naar een medespeler te passen. Salah is nu in balbezit. Salah schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Fiambres - mojines 0:6

57e minuut.
Mans probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yılmazer bereikt de bal nog maar net als eerste. Yılmazer passt de bal zonder na te denken. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Salah de bal. Sabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah verovert de bal door een tackle van achteren. Salah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Fiambres - mojines 0:7

62e minuut.
Auerbach onderschept slim de pass. Auerbach geeft een hoge lob. Salah kopt de bal weg. Giraldo probeert de bal met de borst te controleren. Giraldo schiet op doel. Iglesias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Yılmazer heeft problemen om de bal te vangen. Mans met een sublieme pass. Trafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafas geeft een lange en hoge pass. Salah heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Cachapoal geeft een lange en hoge pass. Skotara rent richting de bal. Prado begaat een overtreding. Prado krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Sabat geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yılmazer met de inworp. Klungelig pakt Trafas de bal. Trafas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Daar is Giraldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giraldo passt de bal zonder na te denken. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah haalt uit met een fantastische trap. Iglesias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Fiambres - mojines 0:8

88e minuut.
Trafas met een sublieme pass. Daar is Salah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabat rent richting de bal. Salah verovert de bal door een tackle van achteren. Salah haalt uit met een fantastische trap. Iglesias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Fiambres - mojines 0:9

90e minuut.
Auerbach passt de bal zonder na te denken. Trafas rent richting de bal. Trafas passt de bal zonder na te denken. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lost Fiambres 88%, mojines 12%.
Lost Fiambres - mojines 0:9