Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Doping F.C. Galvarino
433 Tactiek toto
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
26.4 gemiddelde waardering 37
zwak Schieten goed
zwak Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


4e minuut.
Gnecco probeert naar een medespeler te passen. Gallegos kopt de bal weg. Klungelig pakt Aguilar de bal. Kuźma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźma haalt uit met een fantastische trap. Achondo bokst de bal weg.

11e minuut.
Gnecco trapt de bal weg van het doel. Gallegos is nu in balbezit. Gallegos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kuźma de bal. Kuźma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Maya heeft problemen om de bal te vangen. Couto rent richting de bal. Couto passt de bal zonder na te denken. Toldo is nu in balbezit. Toldo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Toldo is nu in balbezit. Kuźma bereikt de bal nog maar net als eerste. Munizaga is nu in balbezit. Kuźma verovert de bal door een tackle van achteren. Kuźma haalt uit met een fantastische trap. Achondo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Doping F.C. - Galvarino 0:1

15e minuut.
Aral met een sublieme pass. Narea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Couto. Couto krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Kuźma is nu in balbezit. Caldarelli is nu in balbezit. Caldarelli speelt de bal door. Couto bereikt de bal nog maar net als eerste. Couto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Aguilar is nu in balbezit. Caldarelli rent richting de bal. Caldarelli probeert naar een medespeler te passen. Toldo is nu in balbezit. Toldo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Doping F.C. - Galvarino 0:2

20e minuut.
Żymirski passt de bal zonder na te denken. Toldo rent richting de bal. Toldo passt de bal in één keer door. Cañulef bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañulef geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valenzuela trapt de bal weg. Gallegos kopt de bal weg. Kuźma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kuźma heeft problemen om de bal te vangen. Couto rent richting de bal. Couto passt de bal met de wreef. Toldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toldo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Caldarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldarelli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Villalón de bal. Toldo is nu in balbezit. Toldo haalt uit met een fantastische trap. Achondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Achondo neemt vlug de vrije trap. Gallegos kopt de bal weg. Montaldo is nu in balbezit. Caldarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Caldarelli geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Toldo heeft problemen om de bal te vangen. Toldo geeft een hoge lob. Kuźma maakt een snoekduik en kopt de bal. Toldo rent richting de bal. Toldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Doping F.C. - Galvarino 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Doping F.C. 67%, Galvarino 33%.
Doping F.C. - Galvarino 0:3

54e minuut.
Doeltrap. Achondo trapt de bal weg van het doel. Gallegos probeert naar een medespeler te passen. Caldarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldarelli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Gallegos passt de bal zonder na te denken. Kuźma bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valenzuela. Kuźma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gallegos komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Caldarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Caldarelli met een sublieme pass. Toldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Doping F.C. - Galvarino 0:4

62e minuut.
Roa is nu in balbezit. Huzior rent richting de bal. Roa rent richting de bal. Narea bereikt de bal nog maar net als eerste. Narea schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Doping F.C. - Galvarino 1:4

65e minuut.
Caldarelli met de inworp. Gallegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallegos passt de bal zonder na te denken. Toldo is nu in balbezit. Toldo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Żymirski heeft problemen om de bal te vangen. Żymirski kopt de bal weg. Klungelig pakt Toldo de bal. Couto is nu in balbezit. Couto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Gallegos speelt de bal door. Couto rent richting de bal. Cañulef bereikt de bal nog maar net als eerste. Toldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toldo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Munizaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Couto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Couto krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

77e minuut.
Talar verovert de bal door een tackle van achteren. Talar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Valenzuela de bal. Kuźma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Caldarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldarelli passt de bal in één keer door. Toldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toldo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Valenzuela de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Caldarelli rent richting de bal. Caldarelli geeft de bal voor. Toldo is nu in balbezit. Kuźma is nu in balbezit. Kuźma draait met de bal, schiet en ... Achondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Toldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toldo draait met de bal, schiet en ... Achondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Doping F.C. 77%, Galvarino 23%.
Doping F.C. - Galvarino 1:4