Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galvarino Doping F.C.
toto Tactiek 433
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 24.9
goed Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Toldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maya rent richting de bal. Maya passt de bal zonder na te denken. Pichunlaf rent richting de bal. Pichunlaf schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galvarino - Doping F.C. 1:0

4e minuut.
Klungelig pakt Toldo de bal. Kuźma bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalón bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźma onderschept slim de pass. Kuźma haalt uit met een fantastische trap. Achondo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Żymirski probeert naar een medespeler te passen. Kuźma bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela is nu in balbezit. Kuźma verovert de bal door een tackle van achteren. Kuźma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Maya onderschept slim de pass. Toldo verovert de bal door een tackle van achteren. Pichunlaf is nu in balbezit. Pichunlaf schiet op doel. Achondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Toldo passt de bal met de wreef. Daar is Kuźma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valenzuela is nu in balbezit. Kuźma onderschept slim de pass. Kuźma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Munizaga trapt de bal weg van het doel. Gallegos kopt de bal weg. Daar is Aguilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pichunlaf is nu in balbezit. Pichunlaf haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Oyarzo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trincado komt het veld opgelopen. Achondo trapt de bal weg. Cañulef kopt de bal weg. Kuźma probeert naar een medespeler te passen. Pichunlaf rent richting de bal. Pichunlaf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Valenzuela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Toldo is nu in balbezit. Toldo passt de bal met de wreef. Kuźma is nu in balbezit. Kuźma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galvarino - Doping F.C. 2:0

39e minuut.
Trincado kopt de bal weg. Pichunlaf rent richting de bal. Pichunlaf passt de bal zonder na te denken. Kuźma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Gallegos de bal. Gallegos kopt de bal weg. Klungelig pakt Aguilar de bal. Trincado bereikt de bal nog maar net als eerste. Trincado geeft de bal voor. Achondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galvarino 28%, Doping F.C. 72%.
Galvarino - Doping F.C. 2:0

47e minuut.
Daar is Kuźma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuźma probeert naar een medespeler te passen. Toldo rent richting de bal. Toldo haalt uit met een fantastische trap. Achondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galvarino - Doping F.C. 3:0

48e minuut.
Narea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rosende, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuźma rent richting de bal. Kuźma schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Toldo kopt de bal weg. Munizaga heeft problemen om de bal te vangen. Pichunlaf rent richting de bal. Pichunlaf haalt uit met een fantastische trap. Munizaga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Gallegos kopt de bal weg. Klungelig pakt Kuźma de bal. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźma onderschept slim de pass. Kuźma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Achondo met een harde bal richting middenveld. Żymirski rent richting de bal. Żymirski met een sublieme pass. Kuźma is nu in balbezit. Kuźma schiet op doel. Achondo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Maya rent richting de bal. Maya probeert naar een medespeler te passen. Gallegos speelt de bal door. Pichunlaf heeft problemen om de bal te vangen. Pichunlaf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galvarino - Doping F.C. 4:0

66e minuut.
Kuźma rent richting de bal. Kuźma geeft een lange en hoge pass. Trincado probeert naar een medespeler te passen. Toldo rent richting de bal. Toldo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Cañulef met een sublieme pass. Toldo is nu in balbezit. Toldo probeert naar een medespeler te passen. Pichunlaf is nu in balbezit. Pichunlaf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Munizaga geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trincado met de inworp. Toldo is nu in balbezit. Toldo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Żymirski passt de bal met de wreef. Villalón is nu in balbezit. Kuźma onderschept slim de pass. Kuźma passt de bal met de wreef. Żymirski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Valenzuela geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cañulef zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuźma rent richting de bal. Kuźma geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Galvarino - Doping F.C. 5:0

87e minuut.
Kuźma passt de bal met de wreef. Toldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toldo passt de bal in één keer door. Pichunlaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichunlaf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galvarino - Doping F.C. 6:0

90e minuut.
Kuźma is nu in balbezit. Kuźma probeert naar een medespeler te passen. Pichunlaf rent richting de bal. Pichunlaf haalt uit met een fantastische trap. Achondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galvarino 19%, Doping F.C. 81%.
Galvarino - Doping F.C. 6:0