Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IKS Sølkerbæk Aragon fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes passt de bal met de wreef. Caviedes rent richting de bal. Caviedes draait met de bal, schiet en ... Córdova probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

11e minuut.
Caviedes kopt de bal weg. Daar is Meléndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Córdova bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez onderschept slim de pass. Meléndez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Hereme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warner rent richting de bal. Warner speelt de bal door. Huinca rent richting de bal. Huinca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bachelet bereikt de bal nog maar net als eerste. Basay verovert de bal door een tackle van achteren. Basay passt de bal met de wreef. Huinca rent richting de bal. Huinca draait met de bal, schiet en ... Paal!

32e minuut.
Huaiquilaf geeft een hoge lob. Keith geeft een hoge lob. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Huinca verovert de bal door een tackle van achteren. Huinca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IKS Sølkerbæk - Aragon fc 0:1

35e minuut.
Meléndez rent richting de bal. Paredes rent richting de bal. Paredes probeert naar een medespeler te passen. Caviedes rent richting de bal. Caviedes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Paredes verovert de bal door een tackle van achteren. Corsini is nu in balbezit. Corsini met een sublieme pass. Warner rent richting de bal. Warner haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Müller kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
IKS Sølkerbæk - Aragon fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IKS Sølkerbæk 64%, Aragon fc 36%.
IKS Sølkerbæk - Aragon fc 0:2

49e minuut.
Iturra geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Huinca de bal onder controle te krijgen. Hereme is nu in balbezit. Warner bereikt de bal nog maar net als eerste. Warner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hereme is nu in balbezit. Huinca onderschept slim de pass. Müller verovert de bal door een tackle van achteren. Warner onderschept slim de pass. Warner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daar is Iturra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huinca rent richting de bal. Iturra bereikt de bal nog maar net als eerste. Huinca onderschept slim de pass. Huinca draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IKS Sølkerbæk 57%, Aragon fc 43%.
IKS Sølkerbæk - Aragon fc 0:2