Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galvarino Lost Fiambres
toto Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 22.6
redelijk Schieten slecht
matig Passen slecht
matig Verdedigen zwak


23e minuut.
Fontana is nu in balbezit. Kuźma onderschept slim de pass. Cooper rent richting de bal. Kuźma onderschept slim de pass. Kuźma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galvarino 42%, Lost Fiambres 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galvarino - Lost Fiambres 0:0

48e minuut.
Pichunlaf passt de bal met de wreef. Kuźma is nu in balbezit. Pichunlaf rent richting de bal. Pichunlaf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galvarino - Lost Fiambres 1:0

49e minuut.
Pichunlaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Toldo heeft problemen om de bal te vangen. Toldo passt de bal zonder na te denken. Kuźma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galvarino - Lost Fiambres 2:0

62e minuut.
Cachapoal rent richting de bal. Cachapoal geeft een hoge lob. Gallegos kopt de bal weg. Kuźma is nu in balbezit. Kuźma haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Oyarzo probeert naar een medespeler te passen. Crespo rent richting de bal. Pichunlaf verovert de bal door een tackle van achteren. Pichunlaf haalt uit met een fantastische trap. Kuźma krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Cañulef bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañulef met een sublieme pass. Toldo rent richting de bal. Kuźma is nu in balbezit. Kuźma haalt uit met een fantastische trap. Iglesias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Kuzmanic geeft een lange en hoge pass. Żymirski probeert naar een medespeler te passen. Cañulef probeert de bal aan de voet te houden. Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Żymirski probeert naar een medespeler te passen. Cachapoal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichunlaf rent richting de bal. Toldo is nu in balbezit. Toldo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galvarino 44%, Lost Fiambres 56%.
Galvarino - Lost Fiambres 2:0