Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lost Fiambres Galvarino
Normal Tactiek toto
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 36.3
poor Schieten good
poor Passen average
average Verdedigen average


4e minuut.
Klungelig pakt Isla de bal. Toldo met een sublieme pass. Kuźma is nu in balbezit. Kuźma draait met de bal, schiet en ... Iglesias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Fiambres - Galvarino 0:1

14e minuut.
Fontana geeft een hoge lob. Inworp. Cañulef zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toldo rent richting de bal. Toldo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Iglesias trapt de bal weg van het doel. Gallegos kopt de bal weg. Sabat is nu in balbezit. Kuźma onderschept slim de pass. Kuźma schiet op doel. Iglesias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pichunlaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichunlaf haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cachapoal de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Fiambres - Galvarino 0:2

24e minuut.
Cooper speelt de bal door. Chavaqueo is nu in balbezit. Isla rent richting de bal. Isla schiet op doel. Gnecco probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Cooper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toldo rent richting de bal. Toldo passt de bal zonder na te denken. Pichunlaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichunlaf schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Cooper is nu in balbezit. Toldo verovert de bal door een tackle van achteren. Toldo met een sublieme pass. Pichunlaf rent richting de bal. Pichunlaf schiet op doel. Iglesias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lost Fiambres 64%, Galvarino 36%.
Lost Fiambres - Galvarino 0:2

49e minuut.
Gallegos geeft de bal voor. Pichunlaf is nu in balbezit. Pichunlaf passt de bal in één keer door. Toldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toldo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Fontana met een sublieme pass. Pichunlaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo onderschept slim de pass. Toldo rent richting de bal. Toldo schiet op doel. Iglesias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Toldo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kuźma de bal. Sabat is nu in balbezit. Kuźma verovert de bal door een tackle van achteren. Kuźma schiet op doel. Iglesias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pichunlaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichunlaf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Fiambres - Galvarino 0:3

56e minuut.
Cañulef bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañulef probeert naar een medespeler te passen. Pichunlaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichunlaf schiet op doel. Iglesias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Fiambres - Galvarino 0:4

73e minuut.
Żymirski geeft een hoge lob. Kuźma rent richting de bal. Sabat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kuźma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pichunlaf legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Pichunlaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichunlaf draait met de bal, schiet en ... Iglesias bokst de bal weg. Kuźma is nu in balbezit. Kuźma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Fiambres - Galvarino 0:5

78e minuut.
Żymirski geeft de bal voor. Cachapoal rent richting de bal. Toldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichunlaf rent richting de bal. Pichunlaf schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Sabat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Fiambres - Galvarino 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lost Fiambres 65%, Galvarino 35%.
Lost Fiambres - Galvarino 0:6