Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mojines Doping F.C.
mojines Tactiek 433
61% Balbezit 39%
14% Spel op eigen helft 86%
46 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47 gemiddelde waardering 25.8
solide Schieten zwak
uitstekend Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


3e minuut.
Munizaga geeft de bal voor. Inworp. Auerbach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Giraldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giraldo geeft een lange en hoge pass. Achondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Valenzuela geeft de bal voor. Montaldo rent richting de bal. Auerbach begaat een overtreding. Auerbach krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Raddatz kopt de bal weg. Trafas is nu in balbezit. Trafas speelt de bal door. Daar is Giraldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giraldo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Auerbach onderschept slim de pass. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo probeert naar een medespeler te passen. Salah is nu in balbezit. Salah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Inworp. Auerbach met een snelle inworp. Giraldo rent richting de bal. Giraldo draait met de bal, schiet en ... Achondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mojines - Doping F.C. 1:0

17e minuut.
Narea controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Raddatz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Salah kan de bal niet met de borst controleren. Salah draait met de bal, schiet en ... Achondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mojines - Doping F.C. 2:0

29e minuut.
Munizaga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Auerbach met een snelle inworp. Giraldo rent richting de bal. Giraldo haalt uit met een fantastische trap. Paal! Na een snelle pass probeert Munizaga de bal onder controle te krijgen. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Munizaga trapt de bal weg. Gil kopt de bal weg. Maya heeft problemen om de bal te vangen. Salah is nu in balbezit. Salah schiet op doel. Achondo bokst de bal weg.

30e minuut.
Auerbach met de inworp. Giraldo rent richting de bal. Giraldo passt de bal in één keer door. Salah rent richting de bal. Salah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Trafas speelt de bal door. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil geeft een lange en hoge pass. Salah rent richting de bal. Salah schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Giraldo geeft een lange en hoge pass. Salah maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Valenzuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salah rent richting de bal. Salah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Achondo probeert naar een medespeler te passen. Auerbach kan de bal niet met de borst controleren. Auerbach passt de bal in één keer door. Giraldo rent richting de bal. Giraldo met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Rosende geeft een hoge lob. Bachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachmann geeft een hoge lob. Giraldo controleert de bal met de borst. Giraldo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Gil is nu in balbezit. Gil geeft de bal voor. Daar is Maya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trafas rent richting de bal. Trafas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Montaldo rent richting de bal. Auerbach onderschept slim de pass. Auerbach met een sublieme pass. Giraldo rent richting de bal. Giraldo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Maya is nu in balbezit. Trafas onderschept slim de pass. Daar is Giraldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giraldo schiet op doel. Achondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mojines - Doping F.C. 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mojines 15%, Doping F.C. 85%.
mojines - Doping F.C. 3:0

46e minuut.
Villalón rent richting de bal. Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil met een sublieme pass. Klungelig pakt Salah de bal. Salah schiet op doel. Achondo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gil zal de hoekschop nemen. Giraldo krijgt zijn hoofd ertegen. Salah is nu in balbezit. Salah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mojines - Doping F.C. 4:0

48e minuut.
Roa bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafas is nu in balbezit. Trafas probeert naar een medespeler te passen. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah haalt uit met een fantastische trap. Achondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skotara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Auerbach heeft problemen om de bal te vangen. Auerbach geeft een lange en hoge pass. Salah maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Achondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Achondo probeert naar een medespeler te passen. Auerbach kopt de bal weg. Daar is Giraldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giraldo draait met de bal, schiet en ... Achondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Trafas passt de bal in één keer door. Daar is Giraldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Auerbach probeert naar een medespeler te passen. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
mojines - Doping F.C. 5:0

57e minuut.
Auerbach passt de bal in één keer door. Trafas speelt de bal door. Auerbach speelt de bal door. Daar is Giraldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giraldo schiet op doel. Achondo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Auerbach kopt de bal weg. Giraldo heeft problemen om de bal te vangen. Giraldo speelt de bal door. Salah rent richting de bal. Salah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Villalón rent richting de bal. Salah onderschept slim de pass. Salah haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Valenzuela de bal onder controle te krijgen. Gil geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Raddatz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafas passt de bal zonder na te denken. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela geeft een lange en hoge pass. Mans geeft een hoge lob. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Salah onderschept slim de pass. Salah probeert naar een medespeler te passen. Giraldo rent richting de bal. Giraldo draait met de bal, schiet en ... Achondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mojines - Doping F.C. 6:0

70e minuut.
Rosende heeft problemen om de bal te vangen. Gil met een sublieme pass. Salah rent richting de bal. Salah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mojines - Doping F.C. 7:0

72e minuut.
Trafas is nu in balbezit. Trafas passt de bal zonder na te denken. Auerbach speelt de bal door. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Trafas speelt de bal door. Auerbach rent richting de bal. Auerbach met een sublieme pass. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mojines - Doping F.C. 8:0

81e minuut.
Skotara verovert de bal door een tackle van achteren. Skotara passt de bal in één keer door. Gil speelt de bal door. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mojines - Doping F.C. 9:0

85e minuut.
Auerbach met de inworp. Giraldo heeft problemen om de bal te vangen. Giraldo geeft een hoge lob. Achondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Salah rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Valenzuela trapt de bal weg. Raddatz kopt de bal weg. Trafas met een sublieme pass. Salah heeft problemen om de bal te vangen. Salah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Giraldo met een sublieme pass. Salah rent richting de bal. Salah draait met de bal, schiet en ... Munizaga probeert de bal aan de voet te houden. Achondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mojines - Doping F.C. 10:0

88e minuut.
Giraldo rent richting de bal. Giraldo speelt de bal door. Klungelig pakt Salah de bal. Salah schiet op doel. Achondo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
mojines - Doping F.C. 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mojines 13%, Doping F.C. 87%.
mojines - Doping F.C. 11:0