Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IKS Sølkerbæk mojines
Normal Tactiek mojines
35% Balbezit 65%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 50
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 45.6
poor Schieten solid
weak Passen excellent
poor Verdedigen average


1e minuut.
Trafas met een sublieme pass. Gil rent richting de bal. Gil passt de bal in één keer door. Salah is nu in balbezit. Salah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Gil met een snelle inworp. Raddatz rent richting de bal. Raddatz probeert naar een medespeler te passen. Salah is nu in balbezit. Salah draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Huaiquilaf geeft een hoge lob. Raddatz is nu in balbezit. Raddatz met een sublieme pass. Salah rent richting de bal. Salah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IKS Sølkerbæk - mojines 0:1

9e minuut.
Auerbach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo passt de bal zonder na te denken. Salah heeft problemen om de bal te vangen. Salah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IKS Sølkerbæk - mojines 0:2

12e minuut.
Trafas probeert naar een medespeler te passen. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah passt de bal zonder na te denken. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Gil met een sublieme pass. Auerbach heeft problemen om de bal te vangen. Auerbach met een sublieme pass. Salah is nu in balbezit. Salah draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Trafas onderschept slim de pass. Trafas probeert naar een medespeler te passen. Auerbach geeft een lange en hoge pass. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Raddatz is nu in balbezit. Raddatz passt de bal in één keer door. Auerbach met een sublieme pass. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Enríquez speelt de bal door. Gil is nu in balbezit. Gil geeft een lange en hoge pass. Salah is nu in balbezit. Salah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IKS Sølkerbæk - mojines 0:3

26e minuut.
Trafas passt de bal zonder na te denken. Daar is Giraldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giraldo passt de bal zonder na te denken. Salah rent richting de bal. Salah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Auerbach rent richting de bal. Auerbach met een sublieme pass. Salah is nu in balbezit. Salah haalt uit met een fantastische trap. López maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IKS Sølkerbæk - mojines 0:4

30e minuut.
Klungelig pakt Meléndez de bal. Giraldo verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paredes. Paredes krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Trafas speelt de bal door. Auerbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Auerbach met een sublieme pass. Salah rent richting de bal. Salah schiet op doel. López probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Bachelet geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salah rent richting de bal. Salah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Trafas passt de bal in één keer door. Müller heeft problemen om de bal te vangen. Trafas probeert naar een medespeler te passen. Salah rent richting de bal. Salah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Skotara kan de bal niet met de borst controleren. Skotara probeert naar een medespeler te passen. Daar is Müller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Salah kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Paredes de bal onder controle te krijgen. Giraldo rent richting de bal. Giraldo schiet op doel. López maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IKS Sølkerbæk - mojines 0:5

43e minuut.
Auerbach speelt de bal door. Trafas heeft problemen om de bal te vangen. Trafas speelt de bal door. Salah heeft problemen om de bal te vangen. Salah draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah verovert de bal door een tackle van achteren. Salah haalt uit met een fantastische trap. López probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IKS Sølkerbæk - mojines 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IKS Sølkerbæk 84%, mojines 16%.
IKS Sølkerbæk - mojines 0:6

46e minuut.
Gil is nu in balbezit. Gil geeft een hoge lob. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah draait met de bal, schiet en ... López probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IKS Sølkerbæk - mojines 0:7

49e minuut.
Auerbach onderschept slim de pass. Auerbach met een sublieme pass. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah haalt uit met een fantastische trap. López werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IKS Sølkerbæk - mojines 0:8

53e minuut.
Giraldo is nu in balbezit. Giraldo passt de bal in één keer door. Salah rent richting de bal. Salah haalt uit met een fantastische trap. López werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Auerbach speelt de bal door. Klungelig pakt Trafas de bal. Trafas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Salah de bal. Salah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah geeft een hoge lob. Auerbach rent richting de bal. Auerbach geeft een hoge lob. Salah rent richting de bal. López verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Gil kopt de bal weg. Daar is Trafas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trafas passt de bal zonder na te denken. Salah is nu in balbezit. Salah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Trafas passt de bal met de wreef. Auerbach rent richting de bal. Auerbach geeft een hoge lob. Salah heeft problemen om de bal te vangen. Salah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Trafas rent richting de bal. Trafas passt de bal zonder na te denken. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo schiet op doel. López werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IKS Sølkerbæk - mojines 0:9

69e minuut.
Doeltrap. Iturra trapt de bal weg van het doel. Auerbach kopt de bal weg. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

70e minuut.
Gil geeft de bal voor. Auerbach geeft een hoge lob. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IKS Sølkerbæk - mojines 0:10

74e minuut.
Auerbach neemt de hoekschop. Salah springt en kopt de bal. López probeert naar een medespeler te passen. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Gil onderschept slim de pass. Daar is Gil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gil speelt de bal door. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Raddatz passt de bal zonder na te denken. Auerbach rent richting de bal. Auerbach met een sublieme pass. Salah is nu in balbezit. Salah schiet op doel. López probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah haalt uit met een fantastische trap. López werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Giraldo geeft de bal voor. Salah is nu in balbezit. Salah schiet op doel. López werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IKS Sølkerbæk - mojines 0:11

83e minuut.
Raddatz met een sublieme pass. Trafas is nu in balbezit. Trafas passt de bal in één keer door. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Galvez is nu in balbezit. Skotara onderschept slim de pass. Skotara probeert naar een medespeler te passen. Giraldo rent richting de bal. Giraldo haalt uit met een fantastische trap. López probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Auerbach met de inworp. Giraldo rent richting de bal. Giraldo geeft een hoge lob. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
IKS Sølkerbæk - mojines 0:12

90e minuut.
López bereikt de bal nog maar net als eerste. López geeft de bal voor. Iturra probeert de bal aan de voet te houden. Raddatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Raddatz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IKS Sølkerbæk 91%, mojines 9%.
IKS Sølkerbæk - mojines 0:12