Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aragon fc Lost Fiambres
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 21.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Huinca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Illanes komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Warner probeert de bal aan de voet te houden. Cooper probeert naar een medespeler te passen. Sabat speelt de bal door. Saldaña is nu in balbezit. Saldaña haalt uit met een fantastische trap. Iglesias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Duarte onderschept slim de pass. Duarte passt de bal in één keer door. Isla bereikt de bal nog maar net als eerste. Isla schiet op doel. Oyarzún werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragon fc - Lost Fiambres 0:1

14e minuut.
Daar is Kuzmanic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tardel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Isla. Isla krijgt een gele kaart. Crespo kopt de bal weg. Kuzmanic is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Illanes. Illanes krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Kuzmanic passt de bal in één keer door. Keith bereikt de bal nog maar net als eerste. Keith speelt de bal door. Lizana is nu in balbezit. Lizana geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Lizana is nu in balbezit. Lizana speelt de bal door. Corsini is nu in balbezit. Isla verovert de bal door een tackle van achteren. Isla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kuzmanic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cooper met een sublieme pass. Córdova bereikt de bal nog maar net als eerste. Isla onderschept slim de pass. Isla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragon fc - Lost Fiambres 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aragon fc 56%, Lost Fiambres 44%.
Aragon fc - Lost Fiambres 0:2

53e minuut.
Córdova heeft problemen om de bal te vangen. Keith rent richting de bal. Isla maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Isla naar de kleedkamers voor een vroege douche.

57e minuut.
Saldaña kopt de bal weg. Keith rent richting de bal. Prado is nu in balbezit. Duarte rent richting de bal. Duarte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Tardel met een sublieme pass. Warner is nu in balbezit. Warner probeert naar een medespeler te passen. Illanes rent richting de bal. Illanes schiet op doel. Iglesias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Kuzmanic probeert naar een medespeler te passen. Prado rent richting de bal. Prado probeert naar een medespeler te passen. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Oyarzún verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aragon fc 54%, Lost Fiambres 46%.
Aragon fc - Lost Fiambres 0:2