Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Lolquellen Doping F.C.
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 25.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


10e minuut.
Maya probeert naar een medespeler te passen. Montaldo is nu in balbezit. Montaldo speelt de bal door. Narea rent richting de bal. Narea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Maya probeert naar een medespeler te passen. Vargas is nu in balbezit. Maya met een sublieme pass. Narea is nu in balbezit. Narea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Manzur met een sublieme pass. Maya speelt de bal door. Rosende geeft de bal voor. Roa bereikt de bal nog maar net als eerste. Roa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Rosende raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Olave komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Schäfer is nu in balbezit. Schäfer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Maya de bal. Carrion rent richting de bal. Carrion haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Maya met een sublieme pass. Klungelig pakt Olave de bal. Narea rent richting de bal. Olave bereikt de bal nog maar net als eerste. Olave draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Vargas rent richting de bal. Vargas geeft een hoge lob. Valenzuela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ries rent richting de bal. Ries draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Lolquellen 62%, Doping F.C. 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Lolquellen - Doping F.C. 0:0

53e minuut.
Maya passt de bal met de wreef. Roa rent richting de bal. Roa met een sublieme pass. Montaldo rent richting de bal. Montaldo geeft een lange en hoge pass. Jáuregui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Narea is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Lolquellen - Doping F.C. 0:1

63e minuut.
Pinedo met de inworp. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaldo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montaldo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Lolquellen 53%, Doping F.C. 47%.
Deportivo Lolquellen - Doping F.C. 0:1