Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galvarino IKS Sølkerbæk
toto Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 18.2
redelijk Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Kuźma met een sublieme pass. Galvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyarzo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oyarzo krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Cañulef met een sublieme pass. Żymirski speelt de bal door. Kuźma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galvarino - IKS Sølkerbæk 1:0

4e minuut.
Daar is Hereme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuźma is nu in balbezit. Bachelet rent richting de bal. Kuźma onderschept slim de pass. Kuźma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Toldo passt de bal zonder na te denken. Daar is Kuźma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hereme rent richting de bal. Kuźma verovert de bal door een tackle van achteren. Kuźma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski passt de bal met de wreef. Kuźma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galvarino - IKS Sølkerbæk 2:0

22e minuut.
Toldo rent richting de bal. Müller rent richting de bal. Hereme rent richting de bal. Kuźma verovert de bal door een tackle van achteren. Kuźma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Doeltrap. López met een harde bal richting middenveld. Żymirski kopt de bal weg. Pichunlaf rent richting de bal. Pichunlaf haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Oyarzo geeft een hoge lob. Toldo kopt de bal weg. Daar is Müller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pichunlaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichunlaf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galvarino - IKS Sølkerbæk 3:0

38e minuut.
Cañulef bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cañulef zal de hoekschop nemen. Pichunlaf rent richting de bal. Pichunlaf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cañulef rent richting de bal. Cañulef passt de bal met de wreef. Toldo is nu in balbezit. Toldo geeft een lange en hoge pass. Kuźma maakt een snoekduik en kopt de bal. López kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Talar bereikt de bal nog maar net als eerste. Talar speelt de bal door. Klungelig pakt Paredes de bal. Cañulef rent richting de bal. Cañulef geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pichunlaf is nu in balbezit. Pichunlaf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galvarino - IKS Sølkerbæk 4:0

44e minuut.
Bachelet geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cañulef zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toldo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galvarino 21%, IKS Sølkerbæk 79%.
Galvarino - IKS Sølkerbæk 4:0

48e minuut.
Oyarzo rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paredes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pichunlaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichunlaf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Żymirski geeft een hoge lob. Pichunlaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Huaiquilaf legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pichunlaf raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pichunlaf kan niet meer verder spelen. Lizama komt het veld opgelopen. Toldo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Gallegos is nu in balbezit. Gallegos passt de bal zonder na te denken. Oyarzo is nu in balbezit. Oyarzo geeft een hoge lob. Lizama bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Cañulef passt de bal zonder na te denken. Toldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toldo probeert naar een medespeler te passen. Kuźma rent richting de bal. Kuźma schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Hereme is nu in balbezit. Gallegos verovert de bal door een tackle van achteren. Gallegos speelt de bal door. Lizama rent richting de bal. Lizama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Oyarzo passt de bal zonder na te denken. Żymirski rent richting de bal. Toldo met een sublieme pass. Lizama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Oyarzo met de inworp. Lizama rent richting de bal. Lizama geeft een lange en hoge pass. Kuźma rent richting de bal. Kuźma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Toldo speelt de bal door. Oyarzo is nu in balbezit. Oyarzo geeft de bal voor. Cañulef heeft problemen om de bal te vangen. Cañulef schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galvarino 14%, IKS Sølkerbæk 86%.
Galvarino - IKS Sølkerbæk 4:0