Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aragon fc Doping F.C.
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 26.6
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Saldivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosende verovert de bal door een tackle van achteren. Rosende probeert naar een medespeler te passen. Narea bereikt de bal nog maar net als eerste. Narea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Maya verovert de bal door een tackle van achteren. Maya geeft een hoge lob. Roa rent richting de bal. Roa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Córdova de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Achondo speelt de bal door. Corsini kopt de bal weg. Valenzuela probeert de bal aan de voet te houden. Warner is nu in balbezit. Warner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Maya passt de bal in één keer door. Daar is Narea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roa is nu in balbezit. Narea rent richting de bal. Narea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Rosende de bal. Tardel is nu in balbezit. Narea verovert de bal door een tackle van achteren. Rosende rent richting de bal. Rosende draait met de bal, schiet en ... Oyarzún probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragon fc - Doping F.C. 0:1

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manzur met een snelle inworp. Tardel speelt de bal door. Villalón is nu in balbezit. Villalón geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aragon fc 59%, Doping F.C. 41%.
Aragon fc - Doping F.C. 0:1

49e minuut.
Montaldo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tardel de bal. Warner rent richting de bal. Huinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Huinca draait met de bal, schiet en ... Achondo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Corsini passt de bal met de wreef. Valenzuela speelt de bal door. Corsini heeft problemen om de bal te vangen. Narea is nu in balbezit. Narea haalt uit met een fantastische trap. Oyarzún bokst de bal weg.

57e minuut.
Saldaña speelt de bal door. Villalón bereikt de bal nog maar net als eerste. Basay schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Basay krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Warner is nu in balbezit. Warner speelt de bal door. Valenzuela is nu in balbezit. Huinca verovert de bal door een tackle van achteren. Huinca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Benavente geeft een lange en hoge pass. Inworp. Manzur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosende bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosende schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aragon fc 54%, Doping F.C. 46%.
Aragon fc - Doping F.C. 0:1