Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lost Fiambres Deportivo Lolquellen
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
16 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Polanco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duarte is nu in balbezit. Polanco begaat een overtreding. Duarte wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Duarte kan niet meer verder spelen. Ballero komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Lizana bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero rent richting de bal. Lizana begaat een overtreding. Agüero wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Agüero kan niet meer verder spelen. König komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Vargas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jordan komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Jordan rent richting de bal. Chavaqueo onderschept slim de pass. Chavaqueo passt de bal met de wreef. Ballero is nu in balbezit. Ballero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Prado geeft een hoge lob. Lavados probeert de bal aan de voet te houden. Cooper rent richting de bal. Ballero rent richting de bal. Ballero haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lost Fiambres - Deportivo Lolquellen 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lost Fiambres 28%, Deportivo Lolquellen 72%.
Lost Fiambres - Deportivo Lolquellen 1:0

47e minuut.
Cachapoal geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jordan met een snelle inworp. Pinedo rent richting de bal. Pinedo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Schäfer de bal onder controle te krijgen. König rent richting de bal. König passt de bal in één keer door. Ries bereikt de bal nog maar net als eerste. Ries haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lost Fiambres - Deportivo Lolquellen 1:1

59e minuut.
Kuzmanic is nu in balbezit. Kuzmanic passt de bal in één keer door. Polanco is nu in balbezit. Ballero onderschept slim de pass. Ballero haalt uit met een fantastische trap. Jáuregui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Chavaqueo controleert de bal met de borst. Chavaqueo geeft een lange en hoge pass. Lizana rent richting de bal. Ballero rent richting de bal. Ballero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jáuregui met een harde bal richting middenveld. Cooper kopt de bal weg. Chavaqueo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavaqueo draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lost Fiambres 31%, Deportivo Lolquellen 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lost Fiambres - Deportivo Lolquellen 1:1