Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Lolquellen Lost Fiambres
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 22.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Isla rent richting de bal. Lavados is nu in balbezit. Duarte verovert de bal door een tackle van achteren. Isla is nu in balbezit. Isla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Agüero geeft de bal voor. Inworp. Lizana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isla rent richting de bal. Isla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Isla de bal onder controle te krijgen. Lizana bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agüero krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Vargas met een sublieme pass. Lavados bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavados passt de bal zonder na te denken. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Jáuregui trapt de bal weg. Carrion heeft problemen om de bal te vangen. Cooper geeft de bal voor. Isla rent richting de bal. Isla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Lolquellen - Lost Fiambres 0:1

34e minuut.
Duarte schiet op doel. Jáuregui met een sublieme pass. Cooper kopt de bal weg. Isla bereikt de bal nog maar net als eerste. Isla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Lolquellen - Lost Fiambres 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Lolquellen 71%, Lost Fiambres 29%.
Deportivo Lolquellen - Lost Fiambres 0:2

56e minuut.
Kuzmanic geeft een lange en hoge pass. Lavados rent richting de bal. Cooper onderschept slim de pass. Isla bereikt de bal nog maar net als eerste. Isla haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Lolquellen - Lost Fiambres 0:3

77e minuut.
Agüero passt de bal met de wreef. Daar is Oyarzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prado rent richting de bal. Prado schiet op doel. Jáuregui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Lolquellen - Lost Fiambres 0:4

84e minuut.
Nahualhual geeft de bal voor. Prado kopt de bal weg. Duarte is nu in balbezit. Duarte schiet op doel. Jáuregui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Lolquellen - Lost Fiambres 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Lolquellen 63%, Lost Fiambres 37%.
Deportivo Lolquellen - Lost Fiambres 0:5