Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mojines Aragon fc
mojines Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
51 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 18.7
solide Schieten zwak
uitmuntend Passen zwak
redelijk Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Trafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafas probeert naar een medespeler te passen. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Córdova de bal onder controle te krijgen. Oyarzún kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
mojines - Aragon fc 1:0

8e minuut.
Saldaña onderschept slim de pass. Yılmazer probeert naar een medespeler te passen. Trafas speelt de bal door. Salah is nu in balbezit. Salah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Trafas rent richting de bal. Trafas passt de bal in één keer door. Daar is Salah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salah schiet op doel. Benavente probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Auerbach neemt de hoekschop. Salah springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Benavente passt de bal zonder na te denken. Trafas met een sublieme pass. Klungelig pakt Salah de bal. Giraldo rent richting de bal. Giraldo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Doeltrap. Oyarzún met een harde bal richting middenveld. Auerbach geeft een lange en hoge pass. Salah rent richting de bal. Salah schiet op doel. Oyarzún kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mojines - Aragon fc 2:0

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Auerbach geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Córdova heeft problemen om de bal te vangen. Trafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafas geeft een hoge lob. Oyarzún probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Mans bereikt de bal nog maar net als eerste. Mans geeft een hoge lob. Auerbach kopt de bal weg. Salah heeft problemen om de bal te vangen. Salah schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Giraldo geeft een lange en hoge pass. Daar is Corsini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah schiet op doel. Oyarzún maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mojines - Aragon fc 3:0

32e minuut.
Klungelig pakt Auerbach de bal. Auerbach geeft een hoge lob. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah haalt uit met een fantastische trap. Oyarzún maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Warner kopt de bal weg. Mans probeert naar een medespeler te passen. Raddatz speelt de bal door. Salah heeft problemen om de bal te vangen. Salah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mojines - Aragon fc 4:0

35e minuut.
Yılmazer is nu in balbezit. Yılmazer speelt de bal door. Auerbach speelt de bal door. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Trafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Giraldo de bal. Giraldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mojines - Aragon fc 5:0

42e minuut.
Córdova geeft een lange en hoge pass. Corsini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mans geeft een hoge lob. Salah is nu in balbezit. Salah schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Salah is nu in balbezit. Salah passt de bal zonder na te denken. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo draait met de bal, schiet en ... Oyarzún probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mojines - Aragon fc 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mojines 23%, Aragon fc 77%.
mojines - Aragon fc 6:0

48e minuut.
Daar is Keith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yılmazer geeft een lange en hoge pass. Daar is Benavente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giraldo rent richting de bal. Giraldo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
mojines - Aragon fc 7:0

53e minuut.
Benavente rent richting de bal. Benavente geeft de bal voor. Sarmiento kopt de bal weg. Trafas geeft een lange en hoge pass. Salah krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Yılmazer geeft een hoge lob. Salah kopt de bal weg. Daar is Giraldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giraldo haalt uit met een fantastische trap. Oyarzún werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Auerbach kopt de bal weg. Trafas geeft een hoge lob. Salah kopt de bal weg. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Yılmazer met de inworp. Raddatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Raddatz speelt de bal door. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Oyarzún kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Giraldo heeft problemen om de bal te vangen. Giraldo draait met de bal, schiet en ... Benavente probeert de bal aan de voet te houden. Salah springt en kopt de bal. Córdova heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
mojines - Aragon fc 8:0

70e minuut.
Auerbach onderschept slim de pass. Auerbach speelt de bal door. Trafas met een sublieme pass. Salah rent richting de bal. Salah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Mans geeft de bal voor. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo passt de bal met de wreef. Salah is nu in balbezit. Salah schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo haalt uit met een fantastische trap. Oyarzún werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mojines - Aragon fc 9:0

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yılmazer met een snelle inworp. Trafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafas geeft een hoge lob. Salah springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Daar is Raddatz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huinca rent richting de bal. Raddatz verovert de bal door een tackle van achteren. Raddatz geeft de bal voor. Salah maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Oyarzún trapt de bal weg van het doel. Yılmazer kopt de bal weg. Trafas probeert naar een medespeler te passen. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mojines 18%, Aragon fc 82%.
mojines - Aragon fc 9:0