Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galvarino Aragon fc
toto Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
30% Spel op eigen helft 70%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 18.5
goed Schieten zwak
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Huinca geeft een hoge lob. Inworp. Cañulef met een snelle inworp. Kuźma rent richting de bal. Kuźma draait met de bal, schiet en ... Oyarzún kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

1e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cañulef geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Oyarzún kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pichunlaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichunlaf schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kuźma is nu in balbezit. Kuźma schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Galvarino - Aragon fc 1:0

9e minuut.
Cañulef geeft de bal voor. Saldivia heeft problemen om de bal te vangen. Pichunlaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Toldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toldo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Galvarino - Aragon fc 2:0

13e minuut.
Toldo kopt de bal weg. Klungelig pakt Pichunlaf de bal. Córdova bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichunlaf verovert de bal door een tackle van achteren. Pichunlaf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galvarino - Aragon fc 3:0

17e minuut.
Cañulef rent richting de bal. Saldaña tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cañulef is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cañulef zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Saldivia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pichunlaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichunlaf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Tardel passt de bal met de wreef. Żymirski is nu in balbezit. Żymirski passt de bal met de wreef. Kuźma rent richting de bal. Kuźma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Toldo probeert naar een medespeler te passen. Kuźma rent richting de bal. Kuźma probeert naar een medespeler te passen. Pichunlaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichunlaf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Oyarzo is nu in balbezit. Oyarzo geeft een lange en hoge pass. Kuźma probeert naar een medespeler te passen. Pichunlaf is nu in balbezit. Pichunlaf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tardel probeert naar een medespeler te passen. Basay bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aral. Aral krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Benavente geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oyarzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galvarino - Aragon fc 4:0

41e minuut.
Kuźma verovert de bal door een tackle van achteren. Toldo is nu in balbezit. Toldo passt de bal in één keer door. Pichunlaf rent richting de bal. Pichunlaf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galvarino - Aragon fc 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galvarino 28%, Aragon fc 72%.
Galvarino - Aragon fc 5:0

51e minuut.
Kuźma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźma geeft een hoge lob. Daar is Benavente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pichunlaf is nu in balbezit. Pichunlaf schiet op doel. Oyarzún bokst de bal weg.

52e minuut.
Klungelig pakt Córdova de bal. Kuźma is nu in balbezit. Kuźma passt de bal zonder na te denken. Toldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toldo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Żymirski met een sublieme pass. Cañulef met een sublieme pass. Toldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toldo geeft de bal voor. Pichunlaf krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kuźma speelt de bal door. Pichunlaf heeft problemen om de bal te vangen. Toldo is nu in balbezit. Toldo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Caldarelli is nu in balbezit. Caldarelli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Córdova de bal. Kuźma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Keith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cañulef bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañulef geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galvarino 32%, Aragon fc 68%.
Galvarino - Aragon fc 5:0