Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mojines Deportivo Lolquellen
mojines Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
13% Spel op eigen helft 87%
54 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 17.8
solid Schieten poor
outstanding Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Auerbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Auerbach heeft problemen om de bal te vangen. Auerbach probeert naar een medespeler te passen. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Polanco geeft een lange en hoge pass. Skotara probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Auerbach de bal. Auerbach geeft een lange en hoge pass. Salah krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Salah heeft problemen om de bal te vangen. Trafas rent richting de bal. Trafas passt de bal zonder na te denken. Salah is nu in balbezit. Salah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mojines - Deportivo Lolquellen 1:0

8e minuut.
Auerbach geeft een lange en hoge pass. Nahualhual heeft problemen om de bal te vangen. Salah is nu in balbezit. Salah schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nahualhual de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Auerbach is nu in balbezit. Auerbach probeert naar een medespeler te passen. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mojines - Deportivo Lolquellen 2:0

12e minuut.
Vargas rent richting de bal. Yılmazer onderschept slim de pass. Yılmazer met een sublieme pass. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mojines - Deportivo Lolquellen 3:0

15e minuut.
Daar is Yılmazer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Yılmazer onderschept slim de pass. Yılmazer geeft de bal voor. Giraldo kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Salah de bal. Trafas speelt de bal door. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Mans verovert de bal door een tackle van achteren. Mans geeft een lange en hoge pass. Giraldo kan de bal niet met de borst controleren. Giraldo schiet op doel. Agüero probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Auerbach geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Giraldo kopt de bal weg. Salah heeft problemen om de bal te vangen. Salah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Jáuregui met een harde bal richting middenveld. Trafas kopt de bal weg. Klungelig pakt Salah de bal. Giraldo rent richting de bal. Giraldo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Salah is nu in balbezit. Salah draait met de bal, schiet en ... Jáuregui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mojines - Deportivo Lolquellen 4:0

27e minuut.
Salah heeft problemen om de bal te vangen. Trafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah rent richting de bal. Salah haalt uit met een fantastische trap. Jáuregui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mojines - Deportivo Lolquellen 5:0

28e minuut.
Ries met een sublieme pass. Klungelig pakt Carrion de bal. Salah onderschept slim de pass. Giraldo rent richting de bal. Giraldo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Vargas de bal onder controle te krijgen. Salah kopt de bal weg. Giraldo heeft problemen om de bal te vangen. Giraldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mojines - Deportivo Lolquellen 6:0

45e minuut.
Giraldo geeft een hoge lob. Nahualhual verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yılmazer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Salah maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mojines 14%, Deportivo Lolquellen 86%.
mojines - Deportivo Lolquellen 6:0

47e minuut.
Raddatz passt de bal in één keer door. Daar is Trafas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trafas passt de bal zonder na te denken. Giraldo rent richting de bal. Giraldo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Schäfer rent richting de bal. Skotara verovert de bal door een tackle van achteren. Skotara probeert naar een medespeler te passen. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Trafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafas passt de bal zonder na te denken. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo schiet op doel. Jáuregui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mojines - Deportivo Lolquellen 7:0

51e minuut.
Ries met een sublieme pass. Carrion rent richting de bal. Lavados rent richting de bal. Salah verovert de bal door een tackle van achteren. Salah haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Trafas is nu in balbezit. Trafas met een sublieme pass. Auerbach is nu in balbezit. Auerbach geeft een hoge lob. Salah springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mojines - Deportivo Lolquellen 8:0

57e minuut.
Trafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lavados de bal. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salah is nu in balbezit. Salah schiet op doel. Jáuregui bokst de bal weg.

60e minuut.
Auerbach geeft een hoge lob. Daar is Salah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oyarzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah verovert de bal door een tackle van achteren. Salah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mojines - Deportivo Lolquellen 9:0

64e minuut.
Skotara kopt de bal weg. Trafas is nu in balbezit. Trafas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Giraldo de bal. Giraldo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Trafas rent richting de bal. Trafas passt de bal in één keer door. Salah is nu in balbezit. Salah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mojines - Deportivo Lolquellen 10:0

66e minuut.
Trafas rent richting de bal. Trafas passt de bal zonder na te denken. Auerbach speelt de bal door. Giraldo rent richting de bal. Giraldo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Yılmazer speelt de bal door. Trafas heeft problemen om de bal te vangen. Trafas passt de bal met de wreef. Salah heeft problemen om de bal te vangen. Salah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mojines - Deportivo Lolquellen 11:0

72e minuut.
Mans geeft een hoge lob. Salah kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Polanco de bal onder controle te krijgen. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo haalt uit met een fantastische trap. Jáuregui bokst de bal weg. Nahualhual heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

74e minuut.
Yılmazer probeert naar een medespeler te passen. Trafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Giraldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giraldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mojines - Deportivo Lolquellen 12:0

75e minuut.
Ries met een sublieme pass. Klungelig pakt Carrion de bal. Ries bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah onderschept slim de pass. Salah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Yılmazer kopt de bal weg. Daar is Trafas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trafas probeert naar een medespeler te passen. Salah is nu in balbezit. Salah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Auerbach passt de bal in één keer door. Giraldo rent richting de bal. Giraldo probeert naar een medespeler te passen. Salah heeft problemen om de bal te vangen. Salah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafas verovert de bal door een tackle van achteren. Trafas passt de bal met de wreef. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mojines - Deportivo Lolquellen 13:0

84e minuut.
Giraldo rent richting de bal. Giraldo geeft een hoge lob. Salah rent richting de bal. Salah draait met de bal, schiet en ... Nahualhual probeert de bal aan de voet te houden. Jáuregui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nahualhual is nu in balbezit. Nahualhual passt de bal met de wreef. Oyarzo heeft problemen om de bal te vangen. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Skotara verovert de bal door een tackle van achteren. Auerbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Auerbach passt de bal zonder na te denken. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Jáuregui met een harde bal richting middenveld. Trafas is nu in balbezit. Trafas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Giraldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giraldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mojines - Deportivo Lolquellen 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mojines 12%, Deportivo Lolquellen 88%.
mojines - Deportivo Lolquellen 14:0