Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Lolquellen mojines
Normal Tactiek mojines
37% Balbezit 63%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 53
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 49.3
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen outstanding
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Giraldo kopt de bal weg. Daar is Lavados, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trafas verovert de bal door een tackle van achteren. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Lolquellen - mojines 0:1

4e minuut.
Trafas kopt de bal weg. Daar is Salah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salah passt de bal met de wreef. Giraldo rent richting de bal. Giraldo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Trafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafas speelt de bal door. Yılmazer geeft de bal voor. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Nahualhual rent richting de bal. Nahualhual geeft een lange en hoge pass. Pinedo kan de bal niet met de borst controleren. Mans geeft de bal voor. Salah kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Yılmazer passt de bal met de wreef. Salah rent richting de bal. Salah passt de bal met de wreef. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Raddatz probeert naar een medespeler te passen. Salah rent richting de bal. Salah passt de bal zonder na te denken. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Yılmazer met de inworp. Trafas is nu in balbezit. Trafas passt de bal zonder na te denken. Giraldo heeft problemen om de bal te vangen. Giraldo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Auerbach rent richting de bal. Auerbach speelt de bal door. Yılmazer geeft een lange en hoge pass. Salah heeft problemen om de bal te vangen. Salah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Jáuregui met een harde bal richting middenveld. Yılmazer is nu in balbezit. Yılmazer geeft de bal voor. Salah maakt een snoekduik en kopt de bal. Giraldo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Auerbach bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lavados. Auerbach raakt geblesseerd tijdens het duel. Auerbach met een snel genomen vrije trap. Salah springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Salah heeft problemen om de bal te vangen. Trafas is nu in balbezit. Klungelig pakt Salah de bal. Trafas rent richting de bal. Trafas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Trafas verovert de bal door een tackle van achteren. Trafas passt de bal met de wreef. Salah is nu in balbezit. Salah draait met de bal, schiet en ... Jáuregui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Lolquellen - mojines 0:2

27e minuut.
Polanco onderschept slim de pass. Polanco geeft de bal voor. Bachmann controleert de bal met de borst. Ries is nu in balbezit. Ries schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Lolquellen - mojines 1:2

28e minuut.
Skotara onderschept slim de pass. Skotara speelt de bal door. Yılmazer probeert naar een medespeler te passen. Salah rent richting de bal. Salah schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Auerbach speelt de bal door. Trafas is nu in balbezit. Trafas passt de bal zonder na te denken. Salah heeft problemen om de bal te vangen. Salah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Trafas speelt de bal door. Klungelig pakt Salah de bal. Salah probeert naar een medespeler te passen. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Inworp. Yılmazer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trafas rent richting de bal. Trafas draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Polanco de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Lolquellen - mojines 1:3

32e minuut.
Lavados is nu in balbezit. Salah verovert de bal door een tackle van achteren. Salah passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Giraldo de bal. Giraldo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Yılmazer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Salah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salah passt de bal in één keer door. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Auerbach rent richting de bal. Auerbach passt de bal in één keer door. Trafas is nu in balbezit. Trafas geeft de bal voor. Salah springt en kopt de bal. Jáuregui bokst de bal weg.

38e minuut.
Salah krijgt zijn hoofd ertegen. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo geeft een lange en hoge pass. Salah is nu in balbezit. Salah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Nahualhual trapt de bal weg. Trafas met een sublieme pass. Daar is Salah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Lolquellen - mojines 1:4

41e minuut.
Auerbach passt de bal met de wreef. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo met een sublieme pass. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Lolquellen - mojines 1:5

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yılmazer met de inworp. Vargas is nu in balbezit. Salah verovert de bal door een tackle van achteren. Salah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Auerbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Auerbach met een sublieme pass. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah haalt uit met een fantastische trap. Jáuregui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Lolquellen - mojines 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Lolquellen 84%, mojines 16%.
Deportivo Lolquellen - mojines 1:6

49e minuut.
Jáuregui met een harde bal richting middenveld. Yılmazer rent richting de bal. Yılmazer geeft de bal voor. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo schiet op doel. Jáuregui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Trafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafas passt de bal in één keer door. Yılmazer met een sublieme pass. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Bachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachmann geeft een hoge lob. Salah is nu in balbezit. Salah draait met de bal, schiet en ... Jáuregui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Lolquellen - mojines 1:7

54e minuut.
Mans passt de bal zonder na te denken. Trafas is nu in balbezit. Trafas probeert naar een medespeler te passen. Salah heeft problemen om de bal te vangen. Salah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Yılmazer kopt de bal weg. Nahualhual kan de bal niet met de borst controleren. Trafas speelt de bal door. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Raddatz passt de bal met de wreef. Auerbach rent richting de bal. Auerbach geeft een hoge lob. Daar is Salah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Lolquellen - mojines 1:8

60e minuut.
Auerbach speelt de bal door. Trafas geeft een lange en hoge pass. Daar is Salah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Auerbach geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Giraldo kopt de bal weg. Trafas heeft problemen om de bal te vangen. Trafas geeft een lange en hoge pass. Jáuregui bokst de bal weg. Salah is nu in balbezit. Salah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Lolquellen - mojines 1:9

64e minuut.
Auerbach kan de bal niet met de borst controleren. Auerbach geeft een hoge lob. Salah rent richting de bal. Salah draait met de bal, schiet en ... Jáuregui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Lolquellen - mojines 1:10

67e minuut.
Yılmazer rent richting de bal. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah passt de bal met de wreef. Trafas rent richting de bal. Trafas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Skotara verovert de bal door een tackle van achteren. Ries rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skotara. Skotara krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Bachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachmann geeft een hoge lob. Salah is nu in balbezit. Giraldo rent richting de bal. Giraldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Lolquellen - mojines 1:11

73e minuut.
Daar is Yılmazer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yılmazer passt de bal in één keer door. Daar is Salah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trafas rent richting de bal. Trafas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Yılmazer kopt de bal weg. Trafas rent richting de bal. Trafas speelt de bal door. Giraldo heeft problemen om de bal te vangen. Giraldo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Raddatz rent richting de bal. Raddatz geeft de bal voor. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah is nu in balbezit. Salah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Jáuregui trapt de bal weg. Yılmazer kopt de bal weg. Nahualhual heeft problemen om de bal te vangen. Salah rent richting de bal. Salah schiet op doel. Jáuregui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Carrion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trafas verovert de bal door een tackle van achteren. Trafas passt de bal met de wreef. Salah is nu in balbezit. Salah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Lolquellen - mojines 1:12

82e minuut.
Skotara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Auerbach is nu in balbezit. Auerbach speelt de bal door. Klungelig pakt Giraldo de bal. Giraldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Lolquellen - mojines 1:13

84e minuut.
Polanco geeft de bal voor. Skotara kopt de bal weg. Auerbach probeert naar een medespeler te passen. Salah is nu in balbezit. Salah schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Lolquellen 90%, mojines 10%.
Deportivo Lolquellen - mojines 1:13