Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Cruzados AC Incubus
La Franja Tactiek 4-2-2-2
61% Balbezit 39%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
42.9 gemiddelde waardering 34.9
good Schieten adequate
adequate Passen average
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Pilshofer probeert naar een medespeler te passen. Fregoso is nu in balbezit. Montalbán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montalbán krijgt een gele kaart.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jarzębski neemt de hoekschop. Brevis rent richting de bal. Brevis schiet op doel. Tinoco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mateiaş verovert de bal door een tackle van achteren. Mateiaş probeert naar een medespeler te passen. Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Jerez is nu in balbezit. Jerez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Kościuk speelt de bal door. Jarzębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Jarzębski met een snelle inworp. Pilshofer geeft de bal voor. Tinoco bokst de bal weg.

26e minuut.
Carvallo rent richting de bal. Mateiaş onderschept slim de pass. Mateiaş speelt de bal door. Fregoso is nu in balbezit. Fregoso haalt uit met een fantastische trap. Tinoco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
García probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lisowicz probeert naar een medespeler te passen. Pilshofer probeert naar een medespeler te passen. Brevis is nu in balbezit. Brevis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Lisowicz met een sublieme pass. Oroz verovert de bal door een tackle van achteren. Jarzębski rent richting de bal. Jarzębski schiet op doel. Tinoco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Cruzados 39%, AC Incubus 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Cruzados - AC Incubus 0:0

49e minuut.
Jarzębski is nu in balbezit. Pilshofer is nu in balbezit. Klungelig pakt Pilshofer de bal. Pilshofer geeft een hoge lob. Pozas onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trzmielewski komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Alvarado heeft problemen om de bal te vangen. Pilshofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado onderschept slim de pass. Brevis onderschept slim de pass. Brevis haalt uit met een fantastische trap. Tinoco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fregoso is nu in balbezit. Fregoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cruzados - AC Incubus 1:0

56e minuut.
Mateiaş verovert de bal door een tackle van achteren. Mateiaş probeert naar een medespeler te passen. Fregoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fregoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cruzados - AC Incubus 2:0

60e minuut.
Brevis speelt de bal door. Fregoso rent richting de bal. Pilshofer speelt de bal door. Brevis is nu in balbezit. Brevis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Mateiaş neemt vlug de vrije trap. Fregoso rent richting de bal. Pilshofer rent richting de bal. Pilshofer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Inworp. Montaldo komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martínez Acosta komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Oroz is nu in balbezit. Oroz geeft de bal voor. García rent richting de bal. García schiet op doel. Uusimaja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cruzados - AC Incubus 2:1

73e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Uusimaja niet meer kan verder spelen.

87e minuut.
Ullaga passt de bal met de wreef. Epres is nu in balbezit. Epres geeft de bal voor. Montaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaldo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fregoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fregoso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cruzados - AC Incubus 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Cruzados 40%, AC Incubus 60%.
Los Cruzados - AC Incubus 3:1