Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Macanas Fc Puerto Montt
Ataque F.c Tactiek aew
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 9
43.5 gemiddelde waardering 42.2
very good Schieten solid
adequate Passen adequate
solid Verdedigen good


7e minuut.
Montañés bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañés geeft een lange en hoge pass. Randiš controleert de bal met de borst. Aburto rent richting de bal. Aburto draait met de bal, schiet en ... Szalai bokst de bal weg. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Dzienis met de inworp. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy onderschept slim de pass. Zolotnitskiy haalt uit met een fantastische trap. Lavín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - Puerto Montt 1:0

12e minuut.
Gómez geeft een lange en hoge pass. Latorre rent richting de bal. Arregui begaat een overtreding. Arregui krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Montañés bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dzienis. Montañés is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arregui met een snel genomen vrije trap. Aburto kopt de bal weg. Plata is nu in balbezit. Plata draait met de bal, schiet en ... Szalai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Arregui rent richting de bal. Hoàng onderschept slim de pass. Hoàng met een sublieme pass. Zolotnitskiy rent richting de bal. Zolotnitskiy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - Puerto Montt 2:0

45e minuut.
Valtierra rent richting de bal. Valtierra geeft een hoge lob. Aburto kopt de bal weg. Plata is nu in balbezit. Plata haalt uit met een fantastische trap. Szalai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Macanas Fc 59%, Puerto Montt 41%.
Los Macanas Fc - Puerto Montt 2:0

46e minuut.
Valtierra probeert naar een medespeler te passen. Aburto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aburto passt de bal in één keer door. Plata rent richting de bal. Plata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Valtierra passt de bal met de wreef. Arregui probeert naar een medespeler te passen. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Valtierra verovert de bal door een tackle van achteren. Valtierra geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Randiš onderschept slim de pass. Randiš geeft een hoge lob. Zolotnitskiy is nu in balbezit. Zolotnitskiy schiet op doel. Lavín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - Puerto Montt 3:0

61e minuut.
Buitenspel voor Aburto. Goede buitenspelval van de verdediging. Delgado komt het veld opgelopen. Hernandez komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Montañés passt de bal zonder na te denken. Daar is Dzienis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzienis passt de bal in één keer door. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy haalt uit met een fantastische trap. Lavín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Arregui heeft problemen om de bal te vangen. Arregui geeft een hoge lob. Montañés kopt de bal weg. Daar is Plata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plata schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Seguna rent richting de bal. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng speelt de bal door. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Cosio met een sublieme pass. Dzienis probeert naar een medespeler te passen. Cosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre verovert de bal door een tackle van achteren. Latorre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Gómez maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Valtierra kopt de bal weg. Bertino geeft de bal voor. Klungelig pakt Delgado de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cosio heeft problemen om de bal te vangen. Zolotnitskiy rent richting de bal. Zolotnitskiy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - Puerto Montt 4:0

87e minuut.
Łożyński is nu in balbezit. Łożyński geeft een hoge lob. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel. Lavín werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Macanas Fc 60%, Puerto Montt 40%.
Los Macanas Fc - Puerto Montt 4:0