Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Puerto Montt Los Macanas Fc
aew Tactiek Ataque F.c
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 1
47.2 gemiddelde waardering 48.2
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen solide


9e minuut.
Vavřík is nu in balbezit. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera geeft een lange en hoge pass. Krauch is nu in balbezit. Krauch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Arregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Arregui passt de bal in één keer door. Seguna probeert naar een medespeler te passen. Plata is nu in balbezit. Plata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Zolotnitskiy rent richting de bal. Gómez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zolotnitskiy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hoàng met een snel genomen vrije trap. Piruşca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zolotnitskiy springt en kopt de bal. Korir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - Los Macanas Fc 0:1

25e minuut.
Cabrera geeft een hoge lob. Seguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hoàng krijgt een gele kaart. Seguna raakt geblesseerd tijdens het duel. Seguna met een snel genomen vrije trap. Krauch maakt een snoekduik en kopt de bal. Watteeuw verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Cabrera passt de bal met de wreef. Seguna rent richting de bal. Seguna passt de bal met de wreef. Krauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Krauch schiet op doel. Watteeuw verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bertino rent richting de bal. Bertino geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seguna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arregui geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puerto Montt 33%, Los Macanas Fc 67%.
Puerto Montt - Los Macanas Fc 0:1

46e minuut.
Hoàng passt de bal met de wreef. Łożyński geeft een hoge lob. Vavřík kopt de bal weg. Zolotnitskiy is nu in balbezit. Zolotnitskiy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Valtierra passt de bal zonder na te denken. Krauch rent richting de bal. Krauch passt de bal in één keer door. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delgado komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Tylka geeft de bal voor. Inworp. Montañés met de inworp. Valtierra rent richting de bal. Valtierra geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Krauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Valtierra speelt de bal door. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Watteeuw bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Piruşca passt de bal zonder na te denken. Gómez is nu in balbezit. Gómez geeft een hoge lob. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata haalt uit met een fantastische trap. Watteeuw bokst de bal weg. Tylka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krauch is nu in balbezit. Krauch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Puerto Montt - Los Macanas Fc 1:1

75e minuut.
Seguna controleert de bal met de borst. Delgado rent richting de bal. Delgado met een sublieme pass. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cosio onderschept slim de pass. Montañés is nu in balbezit. Met opzet legt Łożyński zijn tegenspeler op de grond. Łożyński is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

83e minuut.
Arregui rent richting de bal. Arregui speelt de bal door. Seguna met een sublieme pass. Valtierra is nu in balbezit. Valtierra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puerto Montt 28%, Los Macanas Fc 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Puerto Montt - Los Macanas Fc 1:1