Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelenko Football Club Arturo Vidal Crack
3 Tactiek lasweas
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 41.5
solid Schieten solid
adequate Passen average
adequate Verdedigen good


12e minuut.
Borlée onderschept slim de pass. Pană met een sublieme pass. Klungelig pakt Dobre de bal. Dobre geeft een hoge lob. Łoziński krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Svendsen onderschept slim de pass. Svendsen probeert naar een medespeler te passen. Dampog is nu in balbezit. Dampog draait met de bal, schiet en ... Humiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelenko Football Club - Arturo Vidal Crack 1:0

23e minuut.
Grecescu probeert naar een medespeler te passen. Fernández Mantin met een sublieme pass. Răduţă rent richting de bal. Răduţă haalt uit met een fantastische trap. Humiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelenko Football Club - Arturo Vidal Crack 2:0

26e minuut.
Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă probeert naar een medespeler te passen. Dampog bereikt de bal nog maar net als eerste. Dampog draait met de bal, schiet en ... Humiecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelenko Football Club - Arturo Vidal Crack 3:0

31e minuut.
Baez verovert de bal door een tackle van achteren. Baez speelt de bal door. Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Răduţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răduţă draait met de bal, schiet en ... Humiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dampog bereikt de bal nog maar net als eerste. Dampog schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelenko Football Club - Arturo Vidal Crack 4:0

36e minuut.
Răduţă is nu in balbezit. Pană onderschept slim de pass. Pană speelt de bal door. Łoziński rent richting de bal. Łoziński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelenko Football Club 52%, Arturo Vidal Crack 48%.
Chelenko Football Club - Arturo Vidal Crack 4:0

53e minuut.
Dampog bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă is nu in balbezit. Răduţă speelt de bal door. Dampog rent richting de bal. Dampog draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Pană met een sublieme pass. Płoski is nu in balbezit. Baez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baez krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Fernández Mantin is nu in balbezit. Fernández Mantin passt de bal zonder na te denken. Dampog is nu in balbezit. Flacco verovert de bal door een tackle van achteren. Flacco geeft een lange en hoge pass. Tanskanen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Grecescu probeert naar een medespeler te passen. Deli is nu in balbezit. Dampog onderschept slim de pass. Dampog haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelenko Football Club - Arturo Vidal Crack 5:0

74e minuut.
Fernández Mantin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Grecescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grecescu speelt de bal door. Dampog rent richting de bal. Dampog draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Humiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Morka is nu in balbezit. Flacco onderschept slim de pass. Flacco speelt de bal door. Klungelig pakt Sarapuu de bal. Sarapuu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Răduţă rent richting de bal. Răduţă passt de bal zonder na te denken. Daar is Dampog, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dampog draait met de bal, schiet en ... Humiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelenko Football Club - Arturo Vidal Crack 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelenko Football Club 47%, Arturo Vidal Crack 53%.
Chelenko Football Club - Arturo Vidal Crack 6:0