Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Concetumare Deportivo Nacional FC
wenawena Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 23.6
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Huinchamán probeert naar een medespeler te passen. Quinteros is nu in balbezit. Quinteros passt de bal met de wreef. Tejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
López Domínguez geeft een hoge lob. Troncon is nu in balbezit. Huinchamán legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Troncon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mantilla neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Devaux geeft een hoge lob. Huenchuñir rent richting de bal. Huenchuñir probeert naar een medespeler te passen. Quinteros rent richting de bal. Quinteros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Tejas rent richting de bal. Tejas passt de bal in één keer door. Quinteros rent richting de bal. Quinteros haalt uit met een fantastische trap. Bojan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Romo neemt de hoekschop. Daar is Bojan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quinteros rent richting de bal. Quinteros haalt uit met een fantastische trap. Furiosos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Concetumare 39%, Deportivo Nacional FC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Concetumare - Deportivo Nacional FC 0:0

57e minuut.
Devaux zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. López Domínguez rent richting de bal. Basoalto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Basoalto krijgt een gele kaart. López Domínguez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mantilla kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Iriondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Concetumare - Deportivo Nacional FC 1:0

61e minuut.
Huenchuñir bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchuñir speelt de bal door. Quinteros rent richting de bal. Quinteros haalt uit met een fantastische trap. Furiosos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Concetumare - Deportivo Nacional FC 1:1

78e minuut.
Węgierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgierski passt de bal met de wreef. Mantilla rent richting de bal. Mantilla draait met de bal, schiet en ... Iriondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Concetumare - Deportivo Nacional FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Concetumare 47%, Deportivo Nacional FC 53%.
FC Concetumare - Deportivo Nacional FC 2:1