Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MSM Notts County Football Club
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 18
poor Schieten hopeless
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Terzán rent richting de bal. Cosio is nu in balbezit. Cosio passt de bal zonder na te denken. Ungaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungaro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Salah bokst de bal weg.

19e minuut.
Lorca passt de bal zonder na te denken. Uvia is nu in balbezit. Uvia speelt de bal door. Ungaro is nu in balbezit. Ungaro haalt uit met een fantastische trap. Paal! Salah maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Coloma de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Cosio verovert de bal door een tackle van achteren. Cuadrado onderschept slim de pass. Cuadrado met een sublieme pass. Mackenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenna geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Torino met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Novello de bal. Cuadrado met een sublieme pass. Lorca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorca schiet op doel. Salah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
König kopt de bal weg. Ruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorca verovert de bal door een tackle van achteren. Olivarí is nu in balbezit. Olivarí draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MSM 51%, Notts County Football Club 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MSM - Notts County Football Club 0:0

50e minuut.
Novello rent richting de bal. Cortázar verovert de bal door een tackle van achteren. Cortázar probeert naar een medespeler te passen. Lorca is nu in balbezit. Lorca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Coloma speelt de bal door. Vallejos heeft problemen om de bal te vangen. Ungaro is nu in balbezit. Ungaro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Coloma trapt de bal weg van het doel. König kopt de bal weg. Novello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lorca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorca draait met de bal, schiet en ... Salah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MSM 41%, Notts County Football Club 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MSM - Notts County Football Club 0:0
MSM