Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Puerto Montt Chelenko Football Club
aew Tactiek 3
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
46.9 gemiddelde waardering 45.9
uitstekend Schieten goed
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


21e minuut.
Cosio is nu in balbezit. Cosio met een sublieme pass. Montañés rent richting de bal. Montañés geeft een hoge lob. Krauch maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Kutlašić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata passt de bal zonder na te denken. Krauch is nu in balbezit. Krauch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Tanskanen met een harde bal richting middenveld. Valtierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Valtierra passt de bal zonder na te denken. Seguna rent richting de bal. Seguna geeft een lange en hoge pass. Tanskanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Plata rent richting de bal. Plata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - Chelenko Football Club 1:0

42e minuut.
Cosio onderschept slim de pass. Cosio speelt de bal door. Arregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Arregui geeft een lange en hoge pass. Plata springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Grecescu geeft een lange en hoge pass. Cosio is nu in balbezit. Montañés geeft de bal voor. Plata is nu in balbezit. Plata schiet op doel. Tanskanen bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Klungelig pakt Arregui de bal. Baez bereikt de bal nog maar net als eerste. Baez passt de bal met de wreef. Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puerto Montt 42%, Chelenko Football Club 58%.
Puerto Montt - Chelenko Football Club 1:0

46e minuut.
Valtierra passt de bal met de wreef. Seguna is nu in balbezit. Seguna passt de bal met de wreef. Krauch rent richting de bal. Krauch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Fernández Mantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosio begaat een overtreding. Fernández Mantin raakt geblesseerd tijdens het duel. Fernández Mantin met een snel genomen vrije trap. Daar is Cabrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răduţă rent richting de bal. Răduţă schiet op doel. Korir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Puerto Montt - Chelenko Football Club 1:1

53e minuut.
Baez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morka rent richting de bal. Morka speelt de bal door. Francuz rent richting de bal. Francuz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Baez met de inworp. Arregui probeert naar een medespeler te passen. Krauch is nu in balbezit. Valtierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Valtierra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Seguna geeft een hoge lob. Klungelig pakt Plata de bal. Grecescu is nu in balbezit. Plata verovert de bal door een tackle van achteren. Plata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Montañés passt de bal in één keer door. Valtierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Valtierra passt de bal met de wreef. Krauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Krauch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Valtierra met een sublieme pass. Seguna rent richting de bal. Seguna geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Svendsen de bal onder controle te krijgen. Krauch springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - Chelenko Football Club 2:1

80e minuut.
Gómez passt de bal met de wreef. Fernández Mantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosio verovert de bal door een tackle van achteren. Cosio geeft een hoge lob. Krauch springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puerto Montt 36%, Chelenko Football Club 64%.
Puerto Montt - Chelenko Football Club 2:1