Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arturo Vidal Crack Los Macanas Fc
lasweas Tactiek Ataque F.c
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 42.6
solide Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
goed Verdedigen goed


15e minuut.
Moschini passt de bal in één keer door. Pană bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hoàng zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hoàng naar de kleedkamers voor een vroege douche.

19e minuut.
Büyükses is nu in balbezit. Piruşca probeert naar een medespeler te passen. Zolotnitskiy rent richting de bal. Zolotnitskiy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arturo Vidal Crack - Los Macanas Fc 0:1

22e minuut.
Dobre rent richting de bal. Büyükses verovert de bal door een tackle van achteren. Zolotnitskiy rent richting de bal. Zolotnitskiy schiet op doel. Humiecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arturo Vidal Crack - Los Macanas Fc 0:2

27e minuut.
Deli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dzienis met een snelle inworp. Latorre is nu in balbezit. Latorre geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Zolotnitskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Büyükses de bal. Zolotnitskiy rent richting de bal. Zolotnitskiy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arturo Vidal Crack - Los Macanas Fc 0:3

35e minuut.
Dzienis is nu in balbezit. Dzienis passt de bal met de wreef. Zolotnitskiy heeft problemen om de bal te vangen. Zolotnitskiy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arturo Vidal Crack - Los Macanas Fc 0:4

42e minuut.
Tylka probeert naar een medespeler te passen. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses passt de bal in één keer door. Zolotnitskiy is nu in balbezit. Zolotnitskiy haalt uit met een fantastische trap. Humiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arturo Vidal Crack 58%, Los Macanas Fc 42%.
Arturo Vidal Crack - Los Macanas Fc 0:4

50e minuut.
Dobre verovert de bal door een tackle van achteren. Dobre geeft een lange en hoge pass. Sarapuu is nu in balbezit. Sarapuu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arturo Vidal Crack - Los Macanas Fc 1:4

52e minuut.
Randiš geeft een hoge lob. Büyükses kopt de bal weg. Zolotnitskiy is nu in balbezit. Zolotnitskiy haalt uit met een fantastische trap. Humiecki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zolotnitskiy is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Arturo Vidal Crack - Los Macanas Fc 1:5

58e minuut.
Moschini heeft problemen om de bal te vangen. Moschini passt de bal zonder na te denken. Bertino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapuu verovert de bal door een tackle van achteren. Sarapuu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Inworp. Delgado komt het veld opgelopen. Hernandez komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Łożyński rent richting de bal. Łożyński geeft een lange en hoge pass. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Humiecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arturo Vidal Crack - Los Macanas Fc 1:6

71e minuut.
Büyükses rent richting de bal. Büyükses speelt de bal door. Zolotnitskiy rent richting de bal. Zolotnitskiy schiet op doel. Humiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arturo Vidal Crack - Los Macanas Fc 1:7

74e minuut.
Sarapuu onderschept slim de pass. Łoziński is nu in balbezit. Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoziński rent richting de bal. Łoziński haalt uit met een fantastische trap. Szalai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Moschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzienis onderschept slim de pass. Dzienis passt de bal in één keer door. Zolotnitskiy is nu in balbezit. Zolotnitskiy draait met de bal, schiet en ... Humiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Büyükses heeft problemen om de bal te vangen. Büyükses schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arturo Vidal Crack - Los Macanas Fc 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arturo Vidal Crack 41%, Los Macanas Fc 59%.
Arturo Vidal Crack - Los Macanas Fc 1:8