Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Puerto Montt Arturo Vidal Crack
aew Tactiek lasweas
53% Balbezit 47%
22% Spel op eigen helft 78%
28 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
44.2 gemiddelde waardering 41.4
zeer goed Schieten goed
goed Passen matig
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Plata rent richting de bal. Borlée bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata onderschept slim de pass. Plata haalt uit met een fantastische trap. Humiecki probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Sarapuu heeft problemen om de bal te vangen. Arregui geeft een lange en hoge pass. Plata rent richting de bal. Plata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - Arturo Vidal Crack 1:0

16e minuut.
Klungelig pakt Flacco de bal. Valtierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Valtierra passt de bal in één keer door. Aburto rent richting de bal. Aburto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Cabrera heeft problemen om de bal te vangen. Moschini is nu in balbezit. Moschini heeft problemen om de bal te vangen. Moschini draait met de bal, schiet en ... Korir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Puerto Montt - Arturo Vidal Crack 1:1

30e minuut.
Sicari rent richting de bal. Aburto onderschept slim de pass. Daar is Seguna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seguna geeft een lange en hoge pass. Plata krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Valtierra is nu in balbezit. Valtierra passt de bal in één keer door. Plata met een sublieme pass. Aburto rent richting de bal. Aburto haalt uit met een fantastische trap. Humiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aburto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aburto schiet op doel. Humiecki bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Valtierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Valtierra geeft de bal voor. Klungelig pakt Plata de bal. Plata schiet op doel. Humiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Cabrera kopt de bal weg. Seguna rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Seguna geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Plata maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - Arturo Vidal Crack 2:1

43e minuut.
Flacco speelt de bal door. Seguna rent richting de bal. Seguna met een sublieme pass. Aburto is nu in balbezit. Aburto schiet op doel. Humiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - Arturo Vidal Crack 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puerto Montt 20%, Arturo Vidal Crack 80%.
Puerto Montt - Arturo Vidal Crack 3:1

47e minuut.
Klungelig pakt Plata de bal. Plata passt de bal zonder na te denken. Montañés rent richting de bal. Montañés geeft een lange en hoge pass. Aburto maakt een snoekduik en kopt de bal. Humiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Plata is nu in balbezit. Plata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - Arturo Vidal Crack 4:1

54e minuut.
Łoziński passt de bal met de wreef. Korir probeert naar een medespeler te passen. Montañés kopt de bal weg. Plata rent richting de bal. Plata draait met de bal, schiet en ... Humiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Valtierra rent richting de bal. Valtierra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - Arturo Vidal Crack 5:1

61e minuut.
Plata is nu in balbezit. Dobre onderschept slim de pass. Valtierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Valtierra haalt uit met een fantastische trap. Humiecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Valtierra rent richting de bal. Valtierra passt de bal in één keer door. Deli is nu in balbezit. Aburto verovert de bal door een tackle van achteren. Aburto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Valtierra passt de bal met de wreef. Plata rent richting de bal. Plata passt de bal in één keer door. Aburto is nu in balbezit. Aburto draait met de bal, schiet en ... Humiecki bokst de bal weg.

71e minuut.
Deli is nu in balbezit. Valtierra onderschept slim de pass. Klungelig pakt Valtierra de bal. Valtierra haalt uit met een fantastische trap. Humiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - Arturo Vidal Crack 6:1

76e minuut.
Cabrera onderschept slim de pass. Cabrera geeft een lange en hoge pass. Plata is nu in balbezit. Plata schiet op doel. Humiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - Arturo Vidal Crack 7:1

77e minuut.
Arregui verovert de bal door een tackle van achteren. Arregui geeft een hoge lob. Aburto is nu in balbezit. Aburto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - Arturo Vidal Crack 8:1

88e minuut.
Cabrera geeft de bal voor. Deli is nu in balbezit. Aburto verovert de bal door een tackle van achteren. Aburto draait met de bal, schiet en ... Humiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - Arturo Vidal Crack 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puerto Montt 24%, Arturo Vidal Crack 76%.
Puerto Montt - Arturo Vidal Crack 9:1