Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arturo Vidal Crack Puerto Montt
lasweas Tactiek aew
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
37.5 gemiddelde waardering 43.5
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Seguna met een sublieme pass. Plata is nu in balbezit. Klungelig pakt Plata de bal. Plata haalt uit met een fantastische trap. Humiecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arturo Vidal Crack - Puerto Montt 0:1

5e minuut.
Sicari probeert de bal met de borst te controleren. Seguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguna geeft een lange en hoge pass. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata haalt uit met een fantastische trap. Humiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Sarapuu passt de bal in één keer door. Seguna rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moschini. Moschini krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Seguna onderschept slim de pass. Seguna probeert naar een medespeler te passen. Krauch is nu in balbezit. Krauch schiet op doel. Humiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arturo Vidal Crack - Puerto Montt 0:2

17e minuut.
Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Valtierra speelt de bal door. Krauch is nu in balbezit. Krauch haalt uit met een fantastische trap. Deli probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Cabrera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seguna is nu in balbezit. Seguna probeert naar een medespeler te passen. Krauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Krauch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Sarapuu rent richting de bal. Sarapuu speelt de bal door. Seguna is nu in balbezit. Seguna schiet op doel. Na een snelle pass probeert Deli de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Montañés neemt de hoekschop. Plata kopt de bal weg. Krauch heeft problemen om de bal te vangen. Krauch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arturo Vidal Crack - Puerto Montt 0:3

29e minuut.
Valtierra is nu in balbezit. Valtierra passt de bal in één keer door. Krauch is nu in balbezit. Krauch draait met de bal, schiet en ... Humiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arturo Vidal Crack - Puerto Montt 0:4

33e minuut.
Seguna met een sublieme pass. Valtierra is nu in balbezit. Krauch rent richting de bal. Valtierra rent richting de bal. Valtierra schiet op doel. Humiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krauch rent richting de bal. Krauch schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Seguna rent richting de bal. Seguna probeert naar een medespeler te passen. Krauch heeft problemen om de bal te vangen. Krauch draait met de bal, schiet en ... Humiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arturo Vidal Crack - Puerto Montt 0:5

43e minuut.
Undurraga verovert de bal door een tackle van achteren. Undurraga passt de bal in één keer door. Deli is nu in balbezit. Krauch onderschept slim de pass. Krauch draait met de bal, schiet en ... Humiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arturo Vidal Crack 77%, Puerto Montt 23%.
Arturo Vidal Crack - Puerto Montt 0:5

65e minuut.
Deli geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Undurraga de bal onder controle te krijgen. Krauch rent richting de bal. Krauch draait met de bal, schiet en ... Humiecki probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kucz stond buitenspel. Parraguez maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata draait met de bal, schiet en ... Humiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arturo Vidal Crack - Puerto Montt 0:6

74e minuut.
Cabrera kopt de bal weg. Plata is nu in balbezit. Valtierra probeert naar een medespeler te passen. Krauch is nu in balbezit. Krauch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Undurraga probeert de bal aan de voet te houden. Valtierra is nu in balbezit. Valtierra met een sublieme pass. Krauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Krauch schiet op doel. Humiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Sicari met een snelle inworp. Cabrera probeert naar een medespeler te passen. Krauch rent richting de bal. Krauch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arturo Vidal Crack - Puerto Montt 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arturo Vidal Crack 70%, Puerto Montt 30%.
Arturo Vidal Crack - Puerto Montt 0:7