Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Concetumare Puerto Montt
wenawena Tactiek aew
44% Balbezit 56%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 43.3
poor Schieten excellent
poor Passen good
average Verdedigen good


3e minuut.
Vandevenne rent richting de bal. Seguna probeert naar een medespeler te passen. Valtierra probeert naar een medespeler te passen. Plata is nu in balbezit. Plata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Seguna met de inworp. Daar is Arregui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arregui geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Plata de bal. Plata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Concetumare - Puerto Montt 0:1

13e minuut.
Montero rent richting de bal. Seguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguna passt de bal zonder na te denken. Aburto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aburto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Concetumare - Puerto Montt 0:2

20e minuut.
Adames kopt de bal weg. Mantilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valtierra rent richting de bal. Aburto rent richting de bal. Aburto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Socías is nu in balbezit. Socías geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Montero de bal onder controle te krijgen. Aburto is nu in balbezit. Aburto schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Cabrera geeft een hoge lob. Aburto kopt de bal weg. Valtierra probeert naar een medespeler te passen. Plata is nu in balbezit. Plata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Seguna kopt de bal weg. Klungelig pakt Valtierra de bal. Valtierra passt de bal zonder na te denken. Aburto is nu in balbezit. Aburto schiet op doel. Bojan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Concetumare - Puerto Montt 0:3

30e minuut.
Vandevenne geeft een lange en hoge pass. Socías heeft problemen om de bal te vangen. Mantilla is nu in balbezit. Mantilla schiet op doel. Korir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Concetumare - Puerto Montt 1:3

33e minuut.
López Domínguez kopt de bal weg. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez geeft een hoge lob. Plata is nu in balbezit. Plata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Aburto probeert de bal met de borst te controleren. Aburto passt de bal met de wreef. Plata rent richting de bal. Plata schiet op doel. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Toom rent richting de bal. Toom geeft een lange en hoge pass. Cabrera speelt de bal door. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata haalt uit met een fantastische trap. Bojan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Aburto kopt de bal weg. Valtierra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Toom is nu in balbezit. Plata onderschept slim de pass. Plata schiet op doel. Bojan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Concetumare 77%, Puerto Montt 23%.
FC Concetumare - Puerto Montt 1:3

47e minuut.
Toom geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seguna met de inworp. Daar is Arregui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arregui geeft een lange en hoge pass. Bojan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Plata heeft problemen om de bal te vangen. Plata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Concetumare - Puerto Montt 1:4

50e minuut.
Troncon bereikt de bal nog maar net als eerste. Valtierra onderschept slim de pass. Valtierra speelt de bal door. Plata is nu in balbezit. Plata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Adames bereikt de bal nog maar net als eerste. Valtierra onderschept slim de pass. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata schiet op doel. Bojan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Concetumare - Puerto Montt 1:5

59e minuut.
Arregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Arregui geeft een hoge lob. Klungelig pakt Montero de bal. Aburto rent richting de bal. Aburto draait met de bal, schiet en ... Bojan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Seguna is nu in balbezit. Seguna geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Caloghiru is nu in balbezit. Cabrera onderschept slim de pass. Cabrera met een sublieme pass. Aburto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aburto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Concetumare - Puerto Montt 1:6

63e minuut.
Seguna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vandevenne bereikt de bal nog maar net als eerste. Arregui onderschept slim de pass. Arregui met een sublieme pass. Valtierra geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Cabrera kopt de bal weg. Daar is Aburto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aburto met een sublieme pass. Plata rent richting de bal. Plata haalt uit met een fantastische trap. Bojan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Inworp. Montañés met een snelle inworp. Vandevenne rent richting de bal. Valtierra onderschept slim de pass. Valtierra geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Arregui kopt de bal weg. Klungelig pakt Adames de bal. Aburto is nu in balbezit. Aburto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Concetumare - Puerto Montt 1:7

67e minuut.
Devaux zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cosio rent richting de bal. López Domínguez begaat een overtreding. López Domínguez krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Montero geeft een lange en hoge pass. Inworp. Seguna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arregui geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Vandevenne de bal onder controle te krijgen. Bojan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Plata is nu in balbezit. Plata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Concetumare - Puerto Montt 1:8

79e minuut.
Klungelig pakt Aburto de bal. Aburto passt de bal in één keer door. Valtierra is nu in balbezit. Plata rent richting de bal. Plata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Concetumare - Puerto Montt 1:9

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bojan trapt de bal weg van het doel. Seguna speelt de bal door. Aburto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aburto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Seguna heeft problemen om de bal te vangen. Aburto rent richting de bal. Aburto geeft de bal voor. Plata rent richting de bal. Plata draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Concetumare 90%, Puerto Montt 10%.
FC Concetumare - Puerto Montt 1:9