Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Puerto Montt FC Concetumare
aew Tactiek wenawena
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 23.4
very good Schieten poor
average Passen poor
good Verdedigen average


8e minuut.
Seguna is nu in balbezit. Seguna passt de bal in één keer door. Valtierra probeert naar een medespeler te passen. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - FC Concetumare 1:0

14e minuut.
Undurraga met een sublieme pass. Valtierra is nu in balbezit. Valtierra passt de bal in één keer door. Plata rent richting de bal. Plata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - FC Concetumare 2:0

19e minuut.
Valtierra onderschept slim de pass. Valtierra speelt de bal door. Seguna probeert naar een medespeler te passen. Aburto rent richting de bal. Aburto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Vandevenne rent richting de bal. Undurraga onderschept slim de pass. Undurraga passt de bal met de wreef. Aburto rent richting de bal. Aburto haalt uit met een fantastische trap. Bojan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - FC Concetumare 3:0

28e minuut.
Devaux rent richting de bal. Cosio verovert de bal door een tackle van achteren. Cosio geeft een lange en hoge pass. Plata rent richting de bal. Plata haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Cabrera is nu in balbezit. Seguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguna passt de bal zonder na te denken. Aburto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aburto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - FC Concetumare 4:0

36e minuut.
Montero rent richting de bal. Seguna onderschept slim de pass. Seguna geeft de bal voor. Aburto is nu in balbezit. Aburto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - FC Concetumare 5:0

37e minuut.
Montero rent richting de bal. Seguna verovert de bal door een tackle van achteren. Seguna probeert naar een medespeler te passen. Plata heeft problemen om de bal te vangen. Plata schiet op doel. Bojan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Adames bereikt de bal nog maar net als eerste. Adames geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Seguna neemt de hoekschop. Valtierra springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - FC Concetumare 6:0

41e minuut.
Montero onderschept slim de pass. Seguna onderschept slim de pass. Seguna probeert naar een medespeler te passen. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Aburto probeert de bal met de borst te controleren. Valtierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Valtierra passt de bal met de wreef. Plata is nu in balbezit. Plata draait met de bal, schiet en ... Bojan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Seguna met een sublieme pass. Aburto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aburto passt de bal met de wreef. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata draait met de bal, schiet en ... Bojan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - FC Concetumare 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puerto Montt 19%, FC Concetumare 81%.
Puerto Montt - FC Concetumare 7:0

51e minuut.
Vandevenne bereikt de bal nog maar net als eerste. Valtierra verovert de bal door een tackle van achteren. Valtierra geeft een hoge lob. Daar is Plata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - FC Concetumare 8:0

56e minuut.
Aburto rent richting de bal. Aburto passt de bal met de wreef. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Valtierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Valtierra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bojan met een harde bal richting middenveld. Montañés kopt de bal weg. Plata is nu in balbezit. Plata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Undurraga onderschept slim de pass. Undurraga geeft een lange en hoge pass. Toom heeft problemen om de bal te vangen. Aburto verovert de bal door een tackle van achteren. Aburto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - FC Concetumare 9:0

71e minuut.
Caloghiru rent richting de bal. Caloghiru passt de bal in één keer door. Troncon rent richting de bal. Seguna verovert de bal door een tackle van achteren. Seguna geeft een hoge lob. Bojan bokst de bal weg.

72e minuut.
Aburto met een sublieme pass. Undurraga is nu in balbezit. Undurraga probeert naar een medespeler te passen. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata draait met de bal, schiet en ... Bojan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - FC Concetumare 10:0

76e minuut.
Undurraga speelt de bal door. Valtierra probeert naar een medespeler te passen. Aburto bereikt de bal nog maar net als eerste. Valtierra rent richting de bal. Valtierra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Adames geeft een hoge lob. Seguna is nu in balbezit. Seguna probeert naar een medespeler te passen. Aburto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aburto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - FC Concetumare 11:0

82e minuut.
Adames probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Montañés geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Plata rent richting de bal. Aburto bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - FC Concetumare 12:0

85e minuut.
Aburto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krauch komt het veld opgelopen. Krauch met de inworp. Valtierra is nu in balbezit. Valtierra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - FC Concetumare 13:0

87e minuut.
Caloghiru bereikt de bal nog maar net als eerste. Undurraga onderschept slim de pass. Undurraga speelt de bal door. Plata is nu in balbezit. Plata schiet op doel. Bojan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - FC Concetumare 14:0

89e minuut.
Undurraga kopt de bal weg. Montero probeert de bal aan de voet te houden. Seguna met een sublieme pass. Daar is Plata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - FC Concetumare 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puerto Montt 17%, FC Concetumare 83%.
Puerto Montt - FC Concetumare 15:0