Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Nacional FC Los Macanas Fc
Normal Tactiek Ataque F.c
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 41.4
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Tejas met een sublieme pass. Daar is Quinteros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejas rent richting de bal. Zolotnitskiy onderschept slim de pass. Zolotnitskiy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Büyükses is nu in balbezit. Büyükses passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zolotnitskiy de bal. Zolotnitskiy draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ugarte de bal onder controle te krijgen. Iriondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Tylka kopt de bal weg. Torres rent richting de bal. Büyükses onderschept slim de pass. Klungelig pakt Zolotnitskiy de bal. Zolotnitskiy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses passt de bal zonder na te denken. Zolotnitskiy rent richting de bal. Zolotnitskiy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Nacional FC - Los Macanas Fc 0:1

14e minuut.
Bertino bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo verovert de bal door een tackle van achteren. Romo passt de bal met de wreef. Huenchuñir bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchuñir schiet op doel. Szalai bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Nacional FC - Los Macanas Fc 1:1

17e minuut.
Tylka met een sublieme pass. Dzienis rent richting de bal. Dzienis passt de bal zonder na te denken. Zolotnitskiy rent richting de bal. Zolotnitskiy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Büyükses raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Latorre komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Basoalto bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre onderschept slim de pass. Latorre passt de bal met de wreef. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Nacional FC - Los Macanas Fc 1:2

20e minuut.
Romo is nu in balbezit. Dzienis onderschept slim de pass. Dzienis passt de bal zonder na te denken. Vavřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Vavřík haalt uit met een fantastische trap. Iriondo bokst de bal weg.

22e minuut.
Torres met een sublieme pass. Łożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quinteros krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Łożyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bertino zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy passt de bal zonder na te denken. Vavřík is nu in balbezit. Vavřík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng met een snelle inworp. Vavřík probeert naar een medespeler te passen. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Quinteros kopt de bal weg. Vavřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Huinchamán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huinchamán krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Randiš met een sublieme pass. Zolotnitskiy is nu in balbezit. Latorre heeft problemen om de bal te vangen. Latorre draait met de bal, schiet en ... Iriondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Flores onderschept slim de pass. Latorre verovert de bal door een tackle van achteren. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre is nu in balbezit. Latorre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vavřík de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huinchamán. Huinchamán krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Vavřík is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Randiš neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Nacional FC 72%, Los Macanas Fc 28%.
Deportivo Nacional FC - Los Macanas Fc 1:2

48e minuut.
Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarte speelt de bal door. Łożyński geeft een lange en hoge pass. Latorre bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Dzienis passt de bal zonder na te denken. Randiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Randiš speelt de bal door. Vavřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Vavřík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Klungelig pakt Torres de bal. Zolotnitskiy rent richting de bal. Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Vavřík rent richting de bal. Vavřík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Honorato met de inworp. Ugarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarte geeft de bal voor. Zolotnitskiy heeft problemen om de bal te vangen. Zolotnitskiy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Randiš is nu in balbezit. Vavřík is nu in balbezit. Vavřík draait met de bal, schiet en ... Iriondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Randiš kopt de bal weg. Latorre is nu in balbezit. Zolotnitskiy is nu in balbezit. Zolotnitskiy draait met de bal, schiet en ... Flores probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Hoàng neemt de hoekschop. Daar is Dzienis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres is nu in balbezit. Latorre bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Nacional FC - Los Macanas Fc 1:3

74e minuut.
Vavřík is nu in balbezit. Vavřík passt de bal zonder na te denken. Torres rent richting de bal. Randiš onderschept slim de pass. Randiš geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ugarte rent richting de bal. Ugarte geeft een lange en hoge pass. Vavřík probeert de bal aan de voet te houden. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy draait met de bal, schiet en ... Iriondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Randiš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hoàng speelt de bal door. Zolotnitskiy is nu in balbezit. Zolotnitskiy haalt uit met een fantastische trap. Iriondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Nacional FC 81%, Los Macanas Fc 19%.
Deportivo Nacional FC - Los Macanas Fc 1:3