Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Macanas Fc Deportivo Nacional FC
Ataque F.c Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
14% Spel op eigen helft 86%
37 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 23.2
uitstekend Schieten slecht
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


3e minuut.
Büyükses probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zolotnitskiy de bal. Torres is nu in balbezit. Zolotnitskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Zolotnitskiy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - Deportivo Nacional FC 1:0

6e minuut.
Huinchamán heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng onderschept slim de pass. Hoàng speelt de bal door. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Torres rent richting de bal. Torres passt de bal met de wreef. Dzienis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy rent richting de bal. Zolotnitskiy schiet op doel. Iriondo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Basoalto probeert de bal aan de voet te houden. Zolotnitskiy rent richting de bal. Zolotnitskiy passt de bal met de wreef. Vavřík is nu in balbezit. Vavřík draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Łożyński met een sublieme pass. Dzienis is nu in balbezit. Dzienis passt de bal in één keer door. Zolotnitskiy rent richting de bal. Zolotnitskiy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Honorato bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca onderschept slim de pass. Piruşca speelt de bal door. Vavřík rent richting de bal. Vavřík draait met de bal, schiet en ... Iriondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Łożyński met een sublieme pass. Dzienis is nu in balbezit. Dzienis probeert naar een medespeler te passen. Hoàng geeft de bal voor. Zolotnitskiy krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Hoàng is nu in balbezit. Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Honorato is nu in balbezit. Zolotnitskiy onderschept slim de pass. Zolotnitskiy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - Deportivo Nacional FC 2:0

25e minuut.
Hoàng is nu in balbezit. Hoàng passt de bal in één keer door. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Randiš is nu in balbezit. Randiš geeft een lange en hoge pass. Büyükses heeft problemen om de bal te vangen. Zolotnitskiy is nu in balbezit. Zolotnitskiy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Huinchamán bereikt de bal nog maar net als eerste. Huinchamán geeft een hoge lob. Tylka kopt de bal weg. Büyükses rent richting de bal. Büyükses draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Iriondo trapt de bal weg. Dzienis kopt de bal weg. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy schiet op doel. Iriondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Basoalto de bal. Vavřík is nu in balbezit. Vavřík draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Flores de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Huinchamán bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng onderschept slim de pass. Hoàng passt de bal in één keer door. Büyükses rent richting de bal. Büyükses haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Vavřík de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Macanas Fc 12%, Deportivo Nacional FC 88%.
Los Macanas Fc - Deportivo Nacional FC 2:0

46e minuut.
Huinchamán probeert naar een medespeler te passen. Vavřík is nu in balbezit. Vavřík passt de bal in één keer door. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Büyükses geeft de bal voor. Daar is Basoalto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzienis onderschept slim de pass. Dzienis geeft de bal voor. Zolotnitskiy krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Basoalto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vavřík. Basoalto raakt geblesseerd tijdens het duel. Delgado komt het veld opgelopen. Latorre komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Delgado geeft de bal voor. Piruşca speelt de bal door. Dzienis geeft een hoge lob. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Latorre probeert naar een medespeler te passen. Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng passt de bal in één keer door. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Iriondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Latorre draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Flores de bal onder controle te krijgen. Ugarte onderschept slim de pass. Hoàng is nu in balbezit. Hoàng geeft een lange en hoge pass. Iriondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zolotnitskiy rent richting de bal. Zolotnitskiy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - Deportivo Nacional FC 3:0

87e minuut.
Tejas kopt de bal weg. Zolotnitskiy is nu in balbezit. Zolotnitskiy passt de bal met de wreef. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dzienis met een sublieme pass. Latorre rent richting de bal. Latorre passt de bal zonder na te denken. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Macanas Fc 17%, Deportivo Nacional FC 83%.
Los Macanas Fc - Deportivo Nacional FC 3:0