Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MSM Chelenko Football Club
Normal Tactiek 3
36% Balbezit 64%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 46.2
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


6e minuut.
Fernández Mantin passt de bal met de wreef. Morka is nu in balbezit. Morka passt de bal zonder na te denken. Răduţă rent richting de bal. Răduţă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Torino geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fernández Mantin met de inworp. Dampog is nu in balbezit. Dampog schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Fernández Mantin is nu in balbezit. Fernández Mantin geeft de bal voor. Dampog bereikt de bal nog maar net als eerste. Dampog draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Fernández Mantin rent richting de bal. Terzán begaat een overtreding. Fernández Mantin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grecescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Dampog onderschept slim de pass. Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă passt de bal zonder na te denken. Dampog rent richting de bal. Dampog haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dampog rent richting de bal. Vallejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Morka is nu in balbezit. Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De la Fuente controleert de bal met de borst. Morka is nu in balbezit. Morka passt de bal in één keer door. Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Răduţă passt de bal zonder na te denken. Morka rent richting de bal. Morka probeert naar een medespeler te passen. Dampog rent richting de bal. Dampog haalt uit met een fantastische trap. Salah bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Chelenko Football Club 0:1

38e minuut.
Doeltrap. Salah met een harde bal richting middenveld. De la Fuente kopt de bal weg. Dampog is nu in balbezit. Dampog draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Chelenko Football Club 0:2

41e minuut.
Cuadrado rent richting de bal. Răduţă onderschept slim de pass. Răduţă passt de bal met de wreef. Dampog is nu in balbezit. Dampog haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MSM 79%, Chelenko Football Club 21%.
MSM - Chelenko Football Club 0:2

49e minuut.
Grecescu verovert de bal door een tackle van achteren. Grecescu speelt de bal door. Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dampog bereikt de bal nog maar net als eerste. Dampog draait met de bal, schiet en ... Salah bokst de bal weg.

52e minuut.
Morka rent richting de bal. Morka speelt de bal door. Baez probeert naar een medespeler te passen. Răduţă heeft problemen om de bal te vangen. Răduţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Fernández Mantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Mantin geeft een lange en hoge pass. Răduţă rent richting de bal. Răduţă draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cuadrado de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Răduţă zal de hoekschop nemen. Dampog springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Salah trapt de bal weg van het doel. Răduţă rent richting de bal. Cuadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă verovert de bal door een tackle van achteren. Răduţă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Chelenko Football Club 0:3

64e minuut.
Cox geeft de bal voor. Baez kopt de bal weg. Dampog rent richting de bal. Dampog draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Torino de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Salah met een harde bal richting middenveld. Răduţă kopt de bal weg. Dampog is nu in balbezit. Răduţă rent richting de bal. Răduţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Baez rent richting de bal. Baez passt de bal in één keer door. Vallejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dampog is nu in balbezit. Dampog draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Torino bereikt de bal nog maar net als eerste. Torino geeft een hoge lob. Grecescu kopt de bal weg. Dampog is nu in balbezit. Dampog schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Chelenko Football Club 0:4

75e minuut.
Fernández Mantin passt de bal zonder na te denken. Baez is nu in balbezit. Baez passt de bal in één keer door. Răduţă is nu in balbezit. Răduţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Svendsen speelt de bal door. Baez probeert naar een medespeler te passen. Fernández Mantin met een sublieme pass. Dampog rent richting de bal. Dampog draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Chelenko Football Club 0:5

88e minuut.
Terzán met de inworp. Fernández Mantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Mantin passt de bal in één keer door. Răduţă is nu in balbezit. Răduţă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Chelenko Football Club 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MSM 80%, Chelenko Football Club 20%.
MSM - Chelenko Football Club 0:6
MSM