Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelenko Football Club MSM
3 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
37 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 18.6
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Dampog is nu in balbezit. Vallejos onderschept slim de pass. Fernández Mantin rent richting de bal. Dampog rent richting de bal. Dampog schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelenko Football Club - MSM 1:0

3e minuut.
Dampog rent richting de bal. Vallejos verovert de bal door een tackle van achteren. Vallejos passt de bal zonder na te denken. Răduţă rent richting de bal. Răduţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelenko Football Club - MSM 2:0

5e minuut.
Răduţă heeft problemen om de bal te vangen. Coloma is nu in balbezit. Răduţă verovert de bal door een tackle van achteren. Răduţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelenko Football Club - MSM 3:0

10e minuut.
Salah trapt de bal weg. Răduţă kopt de bal weg. Dampog rent richting de bal. Dampog schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelenko Football Club - MSM 4:0

14e minuut.
Cuadrado rent richting de bal. Morka verovert de bal door een tackle van achteren. Morka passt de bal zonder na te denken. Dampog bereikt de bal nog maar net als eerste. Dampog draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Dampog passt de bal in één keer door. Fernández Mantin is nu in balbezit. Fernández Mantin passt de bal zonder na te denken. Dampog rent richting de bal. Dampog draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Fernández Mantin de bal. Fernández Mantin passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Terzán de bal onder controle te krijgen. Dampog bereikt de bal nog maar net als eerste. Dampog haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelenko Football Club - MSM 5:0

23e minuut.
Grecescu controleert de bal met de borst. Lorca is nu in balbezit. Morka probeert naar een medespeler te passen. Răduţă heeft problemen om de bal te vangen. Răduţă haalt uit met een fantastische trap. Paal! Salah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Răduţă is nu in balbezit. Răduţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelenko Football Club - MSM 6:0

34e minuut.
Cortázar is nu in balbezit. Cortázar probeert naar een medespeler te passen. Bała probeert naar een medespeler te passen. Lorca is nu in balbezit. Lorca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dampog is nu in balbezit. Daar is Dampog, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dampog draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelenko Football Club - MSM 7:0

39e minuut.
Cortázar is nu in balbezit. Fernández Mantin onderschept slim de pass. Fernández Mantin probeert naar een medespeler te passen. Dampog rent richting de bal. Dampog draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Vallejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallejos probeert naar een medespeler te passen. Fernández Mantin probeert de bal aan de voet te houden. Dampog bereikt de bal nog maar net als eerste. Dampog schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Coloma de bal. Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă schiet op doel. Salah bokst de bal weg. Dampog rent richting de bal. Dampog schiet op doel. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Grecescu met een sublieme pass. Fernández Mantin rent richting de bal. Fernández Mantin speelt de bal door. Răduţă rent richting de bal. Răduţă draait met de bal, schiet en ... Salah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelenko Football Club 30%, MSM 70%.
Chelenko Football Club - MSM 7:0

53e minuut.
Cox rent richting de bal. Răduţă verovert de bal door een tackle van achteren. Cuadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă verovert de bal door een tackle van achteren. Răduţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Grecescu is nu in balbezit. Grecescu passt de bal zonder na te denken. Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă draait met de bal, schiet en ... Salah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelenko Football Club - MSM 8:0

58e minuut.
Grecescu speelt de bal door. Fernández Mantin rent richting de bal. Fernández Mantin probeert naar een medespeler te passen. Răduţă rent richting de bal. Răduţă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Morka probeert naar een medespeler te passen. Fernández Mantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Mantin geeft een hoge lob. Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fernández Mantin met een snelle inworp. Dampog bereikt de bal nog maar net als eerste. Dampog draait met de bal, schiet en ... Salah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelenko Football Club - MSM 9:0

67e minuut.
Morka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dampog de bal. Dampog passt de bal zonder na te denken. Răduţă rent richting de bal. Răduţă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelenko Football Club - MSM 10:0

68e minuut.
Baez met een snelle inworp. Morka is nu in balbezit. Morka passt de bal zonder na te denken. Dampog bereikt de bal nog maar net als eerste. Dampog schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Grecescu speelt de bal door. Fernández Mantin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Torino de bal. Răduţă is nu in balbezit. Răduţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelenko Football Club - MSM 11:0

74e minuut.
Terzán heeft problemen om de bal te vangen. Terzán passt de bal met de wreef. Cuadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă verovert de bal door een tackle van achteren. Răduţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelenko Football Club - MSM 12:0

78e minuut.
Terzán kopt de bal weg. Morka bereikt de bal nog maar net als eerste. Morka passt de bal met de wreef. Dampog bereikt de bal nog maar net als eerste. Dampog haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelenko Football Club - MSM 13:0

81e minuut.
Fernández Mantin geeft een hoge lob. Daar is Coloma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dampog bereikt de bal nog maar net als eerste. Dampog haalt uit met een fantastische trap. Salah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelenko Football Club - MSM 14:0

84e minuut.
Morka speelt de bal door. Fernández Mantin is nu in balbezit. Fernández Mantin probeert naar een medespeler te passen. Răduţă rent richting de bal. Răduţă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelenko Football Club - MSM 15:0

85e minuut.
Olivarí rent richting de bal. Olivarí passt de bal zonder na te denken. Cuadrado heeft problemen om de bal te vangen. Răduţă rent richting de bal. Răduţă haalt uit met een fantastische trap. Salah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Răduţă heeft problemen om de bal te vangen. Răduţă draait met de bal, schiet en ... Salah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelenko Football Club 12%, MSM 88%.
Chelenko Football Club - MSM 15:0

MSM