Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Macanas Fc FC Concetumare
Ataque F.c Tactiek wenawena
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
34 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.2 gemiddelde waardering 24.5
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Hoàng speelt de bal door. Daar is Zolotnitskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandevenne schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vandevenne krijgt een gele kaart. Zolotnitskiy raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Piruşca neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bojan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Vandevenne heeft problemen om de bal te vangen. Latorre rent richting de bal. Latorre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - FC Concetumare 1:0

2e minuut.
Troncon passt de bal met de wreef. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Vavřík maakt een afschuwelijke overtreding. Vavřík krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Piruşca verovert de bal door een tackle van achteren. Piruşca speelt de bal door. Dzienis speelt de bal door. Daar is Zolotnitskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zolotnitskiy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - FC Concetumare 2:0

7e minuut.
Vandevenne rent richting de bal. Hoàng is nu in balbezit. Hoàng passt de bal in één keer door. Latorre rent richting de bal. Latorre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Toom is nu in balbezit. Vavřík onderschept slim de pass. Vavřík geeft een hoge lob. Latorre bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre haalt uit met een fantastische trap. Bojan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - FC Concetumare 3:0

19e minuut.
Adames geeft een hoge lob. Latorre probeert de bal aan de voet te houden. Dzienis kopt de bal weg. Latorre rent richting de bal. Latorre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Zolotnitskiy onderschept slim de pass. Hoàng is nu in balbezit. Hoàng passt de bal met de wreef. Latorre bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Bojan trapt de bal weg. Dzienis rent richting de bal. López Domínguez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. López Domínguez krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Vavřík is nu in balbezit. Zolotnitskiy rent richting de bal. Vavřík rent richting de bal. Zolotnitskiy rent richting de bal. Zolotnitskiy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Macanas Fc 23%, FC Concetumare 77%.
Los Macanas Fc - FC Concetumare 3:0

57e minuut.
Piruşca speelt de bal door. Latorre rent richting de bal. Latorre met een sublieme pass. Zolotnitskiy is nu in balbezit. Zolotnitskiy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Adames geeft een lange en hoge pass. Mantilla controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dzienis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Levipani komt het veld opgelopen. Delgado komt het veld opgelopen. Valli komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Hoàng rent richting de bal. Hoàng met een sublieme pass. Zolotnitskiy is nu in balbezit. Zolotnitskiy draait met de bal, schiet en ... Bojan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Valli rent richting de bal. Valli passt de bal met de wreef. Daar is Adames, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Piruşca geeft de bal voor. Adames heeft problemen om de bal te vangen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ... Bojan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - FC Concetumare 4:0

70e minuut.
Inworp. Hoàng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valli rent richting de bal. Valli geeft een lange en hoge pass. Delgado springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Vandevenne bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandevenne geeft de bal voor. Daar is López Domínguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levipani rent richting de bal. Levipani geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Tylka geeft een hoge lob. Valli kopt de bal weg. Toom heeft problemen om de bal te vangen. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Vandevenne is nu in balbezit. Levipani onderschept slim de pass. Levipani speelt de bal door. Daar is Zolotnitskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zolotnitskiy draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - FC Concetumare 5:0

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Toom de bal onder controle te krijgen. Valli is nu in balbezit. Valli geeft een hoge lob. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - FC Concetumare 6:0

90e minuut.
Levipani met de inworp. Delgado rent richting de bal. Delgado passt de bal zonder na te denken. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - FC Concetumare 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Macanas Fc 16%, FC Concetumare 84%.
Los Macanas Fc - FC Concetumare 7:0