Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Concetumare Los Macanas Fc
wenawena Tactiek Ataque F.c
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 44.7
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Klungelig pakt Büyükses de bal. Mantilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Büyükses is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zolotnitskiy met een snel genomen vrije trap. Toom kopt de bal weg. Zolotnitskiy probeert naar een medespeler te passen. Vavřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Vavřík haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng met een sublieme pass. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses draait met de bal, schiet en ... Bojan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Vavřík geeft de bal voor. Toom probeert de bal aan de voet te houden. Hoàng met een sublieme pass. Klungelig pakt Zolotnitskiy de bal. Zolotnitskiy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Vandevenne rent richting de bal. Piruşca verovert de bal door een tackle van achteren. Piruşca passt de bal zonder na te denken. Vavřík is nu in balbezit. Vavřík schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Dzienis speelt de bal door. Vavřík rent richting de bal. Vavřík passt de bal zonder na te denken. Zolotnitskiy is nu in balbezit. Zolotnitskiy schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Vandevenne is nu in balbezit. Hoàng onderschept slim de pass. Hoàng met een sublieme pass. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Concetumare - Los Macanas Fc 0:1

27e minuut.
Dzienis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vavřík rent richting de bal. Vavřík passt de bal zonder na te denken. Zolotnitskiy rent richting de bal. Zolotnitskiy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Concetumare - Los Macanas Fc 0:2

31e minuut.
Hoàng kopt de bal weg. Daar is Zolotnitskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandevenne rent richting de bal. Zolotnitskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Zolotnitskiy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Zolotnitskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piruşca rent richting de bal. Piruşca passt de bal met de wreef. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bertino passt de bal met de wreef. Dzienis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzienis passt de bal in één keer door. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Concetumare - Los Macanas Fc 0:3

42e minuut.
Zolotnitskiy speelt de bal door. Adames verovert de bal door een tackle van achteren. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses draait met de bal, schiet en ... Paal!

44e minuut.
Dzienis met een sublieme pass. Hoàng rent richting de bal. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy rent richting de bal. Zolotnitskiy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Concetumare 78%, Los Macanas Fc 22%.
FC Concetumare - Los Macanas Fc 0:3

57e minuut.
Dzienis geeft een lange en hoge pass. Büyükses is nu in balbezit. Zolotnitskiy is nu in balbezit. Zolotnitskiy haalt uit met een fantastische trap. Bojan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Concetumare - Los Macanas Fc 0:4

63e minuut.
Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca geeft een lange en hoge pass. Daar is Adames, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zolotnitskiy rent richting de bal. Zolotnitskiy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Concetumare - Los Macanas Fc 0:5

63e minuut.
Delgado komt het veld opgelopen. Latorre komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Zolotnitskiy is nu in balbezit. Adames bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Delgado de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Concetumare - Los Macanas Fc 0:6

72e minuut.
Piruşca is nu in balbezit. Piruşca passt de bal met de wreef. Zolotnitskiy is nu in balbezit. Zolotnitskiy schiet op doel. Bojan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Concetumare - Los Macanas Fc 0:7

74e minuut.
Toom verovert de bal door een tackle van achteren. Toom geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dzienis met een snelle inworp. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Bojan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zolotnitskiy is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Concetumare - Los Macanas Fc 0:8

85e minuut.
Doeltrap. Bojan trapt de bal weg. Dzienis kopt de bal weg. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel. Paal!

88e minuut.
Dzienis onderschept slim de pass. Dzienis probeert naar een medespeler te passen. Zolotnitskiy is nu in balbezit. Zolotnitskiy haalt uit met een fantastische trap. Bojan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Concetumare - Los Macanas Fc 0:9

89e minuut.
Zolotnitskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Vandevenne verovert de bal door een tackle van achteren. Vandevenne passt de bal met de wreef. Troncon bereikt de bal nog maar net als eerste. Troncon haalt uit met een fantastische trap. Szalai bokst de bal weg.

90e minuut.
Zolotnitskiy controleert de bal met de borst. Toom bereikt de bal nog maar net als eerste. Toom speelt de bal door. Latorre is nu in balbezit. Latorre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Concetumare - Los Macanas Fc 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Concetumare 70%, Los Macanas Fc 30%.
FC Concetumare - Los Macanas Fc 0:10