Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Puerto Montt Deportivo Nacional FC
aew Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
12% Spel op eigen helft 88%
34 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 23.8
zeer goed Schieten slecht
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Plata speelt de bal door. Aburto is nu in balbezit. Seguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguna geeft een lange en hoge pass. Iriondo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Seguna zal de hoekschop nemen. Plata kopt de bal weg. Aburto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aburto draait met de bal, schiet en ... Iriondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - Deportivo Nacional FC 1:0

4e minuut.
Socías geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Cosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosio geeft een hoge lob. Plata kopt de bal weg. Valtierra is nu in balbezit. Valtierra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Aburto rent richting de bal. Plata is nu in balbezit. Klungelig pakt Plata de bal. Plata haalt uit met een fantastische trap. Iriondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - Deportivo Nacional FC 2:0

19e minuut.
Honorato geeft een hoge lob. Klungelig pakt Romo de bal. Cabrera kopt de bal weg. Aburto rent richting de bal. Aburto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Torres heeft problemen om de bal te vangen. Valtierra onderschept slim de pass. Valtierra probeert naar een medespeler te passen. Aburto heeft problemen om de bal te vangen. Aburto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ugarte met een sublieme pass. Montañés rent richting de bal. Montañés passt de bal in één keer door. Plata rent richting de bal. Plata haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Arregui kopt de bal weg. Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ugarte is nu in balbezit. Plata verovert de bal door een tackle van achteren. Plata schiet op doel. Iriondo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - Deportivo Nacional FC 3:0

31e minuut.
Socías rent richting de bal. Tejas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arregui. Arregui krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Seguna verovert de bal door een tackle van achteren. Seguna passt de bal met de wreef. Valtierra probeert naar een medespeler te passen. Aburto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aburto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - Deportivo Nacional FC 4:0

39e minuut.
Cosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosio geeft een lange en hoge pass. Seguna kopt de bal weg. Aburto is nu in balbezit. Aburto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Flores trapt de bal weg. Cabrera rent richting de bal. Tejas begaat een overtreding. Tejas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puerto Montt 12%, Deportivo Nacional FC 88%.
Puerto Montt - Deportivo Nacional FC 4:0

46e minuut.
Arregui verovert de bal door een tackle van achteren. Arregui passt de bal zonder na te denken. Ugarte rent richting de bal. Plata onderschept slim de pass. Plata haalt uit met een fantastische trap. Iriondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Plata geeft een hoge lob. Arregui rent richting de bal. Arregui geeft een lange en hoge pass. Plata krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - Deportivo Nacional FC 5:0

49e minuut.
Socías geeft een lange en hoge pass. Plata rent richting de bal. Valtierra probeert naar een medespeler te passen. Aburto rent richting de bal. Flores is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Tejas is nu in balbezit. Arregui onderschept slim de pass. Arregui geeft een hoge lob. Plata is nu in balbezit. Plata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - Deportivo Nacional FC 6:0

59e minuut.
Romo kan de bal niet met de borst controleren. Seguna rent richting de bal. Seguna passt de bal met de wreef. Aburto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aburto draait met de bal, schiet en ... Paal!

63e minuut.
Honorato met een sublieme pass. Gómez is nu in balbezit. Tejas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tejas krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

67e minuut.
Gómez rent richting de bal. Gómez met een sublieme pass. Montañés speelt de bal door. Plata rent richting de bal. Plata haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aburto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aburto schiet op doel. Flores probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - Deportivo Nacional FC 7:0

69e minuut.
Aburto is nu in balbezit. Aburto probeert naar een medespeler te passen. Ugarte rent richting de bal. Plata onderschept slim de pass. Plata haalt uit met een fantastische trap. Iriondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Valtierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Valtierra speelt de bal door. Flores is nu in balbezit. Aburto verovert de bal door een tackle van achteren. Aburto schiet op doel. Iriondo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - Deportivo Nacional FC 8:0

74e minuut.
Valtierra rent richting de bal. Valtierra speelt de bal door. Daar is Aburto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aburto schiet op doel. Iriondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - Deportivo Nacional FC 9:0

76e minuut.
Iriondo met een sublieme pass. Arregui kopt de bal weg. Plata is nu in balbezit. Valtierra is nu in balbezit. Valtierra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Arregui probeert naar een medespeler te passen. Valtierra heeft problemen om de bal te vangen. Valtierra passt de bal in één keer door. Plata rent richting de bal. Plata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - Deportivo Nacional FC 10:0

80e minuut.
Honorato probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Montañés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arregui geeft een lange en hoge pass. Aburto krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Plata speelt de bal door. Valtierra rent richting de bal. Ugarte legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Valtierra moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Valtierra kan niet meer verder spelen. Romero komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Plata neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - Deportivo Nacional FC 11:0

84e minuut.
Torres rent richting de bal. Torres passt de bal in één keer door. Basoalto heeft problemen om de bal te vangen. Aburto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aburto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Romero heeft problemen om de bal te vangen. Torres rent richting de bal. Torres probeert naar een medespeler te passen. Daar is Seguna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seguna geeft een hoge lob. Iriondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puerto Montt 13%, Deportivo Nacional FC 87%.
Puerto Montt - Deportivo Nacional FC 11:0