Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arturo Vidal Crack MSM
lasweas Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
25 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 20.2
solide Schieten slecht
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
König is nu in balbezit. Flacco onderschept slim de pass. Łoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoziński schiet op doel. Salah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arturo Vidal Crack - MSM 1:0

5e minuut.
Sarapuu is nu in balbezit. Sarapuu passt de bal zonder na te denken. Łoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoziński schiet op doel. Salah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arturo Vidal Crack - MSM 2:0

7e minuut.
Terzán onderschept slim de pass. Pană speelt de bal door. Sarapuu is nu in balbezit. Sarapuu schiet op doel. Salah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arturo Vidal Crack - MSM 3:0

22e minuut.
Dobre bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobre passt de bal in één keer door. Pană met een sublieme pass. Daar is Płoski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płoski haalt uit met een fantastische trap. Salah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Łoziński rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arturo Vidal Crack - MSM 4:0

25e minuut.
Pană verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Pană de bal. Pană passt de bal in één keer door. Flacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Flacco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arturo Vidal Crack 36%, MSM 64%.
Arturo Vidal Crack - MSM 4:0

47e minuut.
Daar is Pană, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pană passt de bal in één keer door. Flacco speelt de bal door. Płoski is nu in balbezit. Płoski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Salah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Łoziński is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Arturo Vidal Crack - MSM 5:0

48e minuut.
Cuadrado rent richting de bal. Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapuu probeert naar een medespeler te passen. Płoski rent richting de bal. Płoski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Cuadrado rent richting de bal. Deli onderschept slim de pass. Olivarí schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Olivarí krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Torino rent richting de bal. Płoski onderschept slim de pass. Płoski met een sublieme pass. Łoziński is nu in balbezit. Łoziński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Moschini verovert de bal door een tackle van achteren. Moschini met een sublieme pass. Flacco rent richting de bal. Sarapuu is nu in balbezit. Sarapuu haalt uit met een fantastische trap. Salah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Płoski is nu in balbezit. Płoski schiet op doel. Salah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arturo Vidal Crack - MSM 6:0

56e minuut.
Sicari verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Moschini de bal. Cuadrado rent richting de bal. Moschini onderschept slim de pass. Moschini geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Torino geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pană met de inworp. Płoski controleert de bal met de borst. Płoski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arturo Vidal Crack - MSM 7:0

62e minuut.
Sicari met een snelle inworp. Daar is Moschini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuadrado is nu in balbezit. Moschini verovert de bal door een tackle van achteren. Moschini geeft de bal voor. Salah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Łoziński rent richting de bal. Łoziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arturo Vidal Crack - MSM 8:0

66e minuut.
Flacco passt de bal zonder na te denken. Pană rent richting de bal. Pană geeft een hoge lob. Łoziński is nu in balbezit. Łoziński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Flacco speelt de bal door. Płoski probeert naar een medespeler te passen. Cuadrado probeert naar een medespeler te passen. Łoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoziński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Flacco rent richting de bal. Flacco passt de bal zonder na te denken. Sarapuu rent richting de bal. Sarapuu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arturo Vidal Crack - MSM 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arturo Vidal Crack 24%, MSM 76%.
Arturo Vidal Crack - MSM 9:0
MSM