Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MSM Arturo Vidal Crack
Normal Tactiek lasweas
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 37.3
poor Schieten solid
poor Passen average
poor Verdedigen good


7e minuut.
Cuadrado rent richting de bal. Cuadrado geeft een hoge lob. Dobre kopt de bal weg. Sarapuu rent richting de bal. Sarapuu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Arturo Vidal Crack 0:1

8e minuut.
Pană raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kucz komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Flacco is nu in balbezit. Flacco geeft een lange en hoge pass. Daar is Torino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płoski draait met de bal, schiet en ... Salah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Coloma geeft de bal voor. Inworp. Moschini met een snelle inworp. Łoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoziński schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Borlée onderschept slim de pass. Borlée passt de bal met de wreef. Moschini geeft de bal voor. Płoski springt en kopt de bal. Torino kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MSM 69%, Arturo Vidal Crack 31%.
MSM - Arturo Vidal Crack 0:1

48e minuut.
Olivarí rent richting de bal. Sicari verovert de bal door een tackle van achteren. Sicari met een sublieme pass. Łoziński rent richting de bal. Łoziński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kucz is nu in balbezit. Kucz passt de bal met de wreef. Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Płoski rent richting de bal. Płoski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Moschini passt de bal in één keer door. Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapuu passt de bal met de wreef. Łoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoziński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Dobre verovert de bal door een tackle van achteren. Dobre passt de bal met de wreef. Flacco probeert naar een medespeler te passen. Sarapuu heeft problemen om de bal te vangen. Sarapuu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Flacco verovert de bal door een tackle van achteren. Flacco geeft een hoge lob. Moschini kopt de bal weg. Łoziński is nu in balbezit. Łoziński draait met de bal, schiet en ... Salah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Cortázar rent richting de bal. Kucz onderschept slim de pass. Kucz geeft een hoge lob. Sarapuu rent richting de bal. Sarapuu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Moschini is nu in balbezit. Moschini geeft een hoge lob. Vallejos probeert de bal aan de voet te houden. Łoziński rent richting de bal. Łoziński draait met de bal, schiet en ... Salah bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Arturo Vidal Crack 0:2

77e minuut.
Łoziński passt de bal in één keer door. Sarapuu heeft problemen om de bal te vangen. Płoski rent richting de bal. Płoski draait met de bal, schiet en ... Salah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Arturo Vidal Crack 0:3

79e minuut.
Flacco kopt de bal weg. Terzán is nu in balbezit. Kucz probeert naar een medespeler te passen. Sarapuu is nu in balbezit. Sarapuu draait met de bal, schiet en ... Salah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Salah speelt de bal door. Inworp. Moschini met een snelle inworp. Klungelig pakt Łoziński de bal. Łoziński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Moschini verovert de bal door een tackle van achteren. Moschini passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Torino de bal. Sarapuu rent richting de bal. Sarapuu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MSM 75%, Arturo Vidal Crack 25%.
MSM - Arturo Vidal Crack 0:3
MSM