Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Nacional FC Arturo Vidal Crack
Normal Tactiek lasweas
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
23.1 gemiddelde waardering 41.1
slecht Schieten solide
slecht Passen matig
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Klungelig pakt Pană de bal. Pană probeert naar een medespeler te passen. Flacco met een sublieme pass. Klungelig pakt Sarapuu de bal. Sarapuu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Nacional FC - Arturo Vidal Crack 0:1

16e minuut.
Sicari geeft de bal voor. Flacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Flacco speelt de bal door. Łoziński is nu in balbezit. Łoziński haalt uit met een fantastische trap. Iriondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Basoalto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pană onderschept slim de pass. Pană passt de bal zonder na te denken. Płoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płoski haalt uit met een fantastische trap. Iriondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Moschini met een snelle inworp. Łoziński rent richting de bal. Łoziński passt de bal met de wreef. Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapuu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Sicari speelt de bal door. Flacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Flacco probeert naar een medespeler te passen. Sarapuu rent richting de bal. Sarapuu draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Płoski de bal. Pană is nu in balbezit. Pană passt de bal in één keer door. Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapuu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Nacional FC - Arturo Vidal Crack 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Nacional FC 71%, Arturo Vidal Crack 29%.
Deportivo Nacional FC - Arturo Vidal Crack 0:2

58e minuut.
Moschini passt de bal in één keer door. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft een lange en hoge pass. Dobre heeft problemen om de bal te vangen. Dobre geeft een lange en hoge pass. Iriondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Borlée rent richting de bal. Borlée geeft een hoge lob. Huinchamán kopt de bal weg. Moschini is nu in balbezit. Moschini geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Torres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sarapuu rent richting de bal. Huinchamán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sarapuu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Flacco komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Villalón de bal. Flacco rent richting de bal. Flacco passt de bal zonder na te denken. Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapuu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Borlée rent richting de bal. Borlée geeft een hoge lob. Flacco geeft de bal voor. Sarapuu heeft problemen om de bal te vangen. Sarapuu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łoziński is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Nacional FC - Arturo Vidal Crack 0:3

86e minuut.
Moschini met een snelle inworp. Deli geeft de bal voor. Ugarte kopt de bal weg. Sarapuu is nu in balbezit. Sarapuu draait met de bal, schiet en ... Iriondo bokst de bal weg.

87e minuut.
Sicari geeft een lange en hoge pass. Moschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschini passt de bal zonder na te denken. Sarapuu rent richting de bal. Sarapuu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Nacional FC - Arturo Vidal Crack 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Nacional FC 75%, Arturo Vidal Crack 25%.
Deportivo Nacional FC - Arturo Vidal Crack 0:4