Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arturo Vidal Crack Deportivo Nacional FC
lasweas Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
15 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
36.8 gemiddelde waardering 23.6
zeer goed Schieten slecht
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


7e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Iriondo niet meer kan verder spelen. Isla komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Torres met een sublieme pass. Pană is nu in balbezit. Pană passt de bal in één keer door. Sarapuu is nu in balbezit. Sarapuu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Honorato is nu in balbezit. Flacco verovert de bal door een tackle van achteren. Flacco geeft de bal voor. Łoziński rent richting de bal. Łoziński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Honorato passt de bal in één keer door. Flacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Flacco probeert naar een medespeler te passen. Łoziński rent richting de bal. Łoziński draait met de bal, schiet en ... Isla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arturo Vidal Crack 32%, Deportivo Nacional FC 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arturo Vidal Crack - Deportivo Nacional FC 0:0

46e minuut.
Romo kopt de bal weg. Flacco rent richting de bal. Flacco geeft een hoge lob. Łoziński rent richting de bal. Łoziński draait met de bal, schiet en ... Isla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Płoski rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pană neemt de hoekschop. Sarapuu krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Ugarte de bal. Isla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Torres rent richting de bal. Flacco verovert de bal door een tackle van achteren. Flacco probeert naar een medespeler te passen. Sarapuu is nu in balbezit. Sarapuu schiet op doel. Isla bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Arturo Vidal Crack - Deportivo Nacional FC 1:0

62e minuut.
Klungelig pakt Tejas de bal. Borlée is nu in balbezit. Tejas rent richting de bal. Borlée verovert de bal door een tackle van achteren. Borlée geeft een hoge lob. Paal!

63e minuut.
Dobre geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Moschini de bal. Łoziński speelt de bal door. Sarapuu rent richting de bal. Sarapuu draait met de bal, schiet en ... Isla bokst de bal weg.

70e minuut.
Sarapuu onderschept slim de pass. Sarapuu speelt de bal door. Płoski rent richting de bal. Płoski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arturo Vidal Crack - Deportivo Nacional FC 2:0

76e minuut.
Dobre kopt de bal weg. Flacco is nu in balbezit. Honorato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Honorato krijgt een gele kaart. Flacco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Flacco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Huinchamán is nu in balbezit. Huinchamán geeft een hoge lob. Flacco speelt de bal door. Płoski is nu in balbezit. Płoski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Basoalto is nu in balbezit. Pană bereikt de bal nog maar net als eerste. Pană probeert naar een medespeler te passen. Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapuu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Huenchuñir rent richting de bal. Huenchuñir passt de bal met de wreef. Moschini rent richting de bal. Moschini geeft de bal voor. Sarapuu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arturo Vidal Crack - Deportivo Nacional FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arturo Vidal Crack 18%, Deportivo Nacional FC 82%.
Arturo Vidal Crack - Deportivo Nacional FC 3:0