Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MSM Puerto Montt
Normal Tactiek aew
44% Balbezit 56%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 38.2
poor Schieten excellent
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Plata onderschept slim de pass. Plata passt de bal in één keer door. Aburto is nu in balbezit. Aburto schiet op doel. Salah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Puerto Montt 0:1

2e minuut.
Seguna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urra geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aburto de bal. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Puerto Montt 0:2

3e minuut.
Urra passt de bal in één keer door. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero passt de bal met de wreef. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Puerto Montt 0:3

4e minuut.
Olivarí heeft problemen om de bal te vangen. Plata onderschept slim de pass. Aburto bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Puerto Montt 0:4

8e minuut.
Plata rent richting de bal. Romero is nu in balbezit. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata haalt uit met een fantastische trap. Salah probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Puerto Montt 0:5

12e minuut.
Cabrera kopt de bal weg. Seguna heeft problemen om de bal te vangen. Seguna speelt de bal door. Aburto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aburto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Puerto Montt 0:6

16e minuut.
Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero geeft een lange en hoge pass. Aburto rent richting de bal. Aburto haalt uit met een fantastische trap. Salah werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Daar is Aburto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aburto schiet op doel. Na een snelle pass probeert Torino de bal onder controle te krijgen. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Montañés kopt de bal weg. Romero heeft problemen om de bal te vangen. Cuadrado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cuadrado krijgt een gele kaart. Romero raakt geblesseerd tijdens het duel. Plata neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Salah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Puerto Montt 0:7

29e minuut.
Montañés speelt de bal door. Romero speelt de bal door. Plata heeft problemen om de bal te vangen. Plata haalt uit met een fantastische trap. Salah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Puerto Montt 0:8

32e minuut.
Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Romero met een sublieme pass. Aburto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aburto haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Torino de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Seguna geeft de bal voor. Daar is Coloma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata haalt uit met een fantastische trap. Salah werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aburto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aburto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Puerto Montt 0:9

37e minuut.
Romero passt de bal met de wreef. Seguna rent richting de bal. Seguna passt de bal in één keer door. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Puerto Montt 0:10

41e minuut.
Vallejos met een sublieme pass. Inworp. Seguna met een snelle inworp. Urra rent richting de bal. Urra geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Romero rent richting de bal. Romero passt de bal met de wreef. Coloma is nu in balbezit. Plata verovert de bal door een tackle van achteren. Plata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Puerto Montt 0:11

44e minuut.
Seguna passt de bal in één keer door. Romero rent richting de bal. Romero passt de bal met de wreef. Aburto rent richting de bal. Aburto geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MSM 90%, Puerto Montt 10%.
MSM - Puerto Montt 0:11

49e minuut.
Aburto bereikt de bal nog maar net als eerste. Torino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aburto onderschept slim de pass. Aburto haalt uit met een fantastische trap. Salah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Cosio met een sublieme pass. Montañés rent richting de bal. Montañés passt de bal in één keer door. Plata rent richting de bal. Plata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Urra bereikt de bal nog maar net als eerste. Urra probeert naar een medespeler te passen. Plata rent richting de bal. Plata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Puerto Montt 0:12

58e minuut.
Cabrera probeert de bal met de borst te controleren. Cabrera geeft een hoge lob. Seguna probeert naar een medespeler te passen. Plata rent richting de bal. Plata schiet op doel. Salah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Puerto Montt 0:13

59e minuut.
Plata onderschept slim de pass. Plata passt de bal zonder na te denken. Aburto rent richting de bal. Klungelig pakt Romero de bal. Romero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Seguna rent richting de bal. Seguna passt de bal zonder na te denken. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Puerto Montt 0:14

61e minuut.
Daar is Lorca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox rent richting de bal. Cox passt de bal zonder na te denken. Plata is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Montañés onderschept slim de pass. Montañés passt de bal zonder na te denken. Aburto is nu in balbezit. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata schiet op doel. Salah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Seguna met de inworp. Urra rent richting de bal. Urra geeft de bal voor. Plata maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Puerto Montt 0:15

73e minuut.
Romero passt de bal met de wreef. Torino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aburto verovert de bal door een tackle van achteren. Aburto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Puerto Montt 0:16

84e minuut.
Cosio geeft de bal voor. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera met een sublieme pass. Aburto rent richting de bal. Aburto haalt uit met een fantastische trap. Salah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Puerto Montt 0:17

90e minuut.
Montañés is nu in balbezit. Romero rent richting de bal. Romero passt de bal zonder na te denken. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MSM 83%, Puerto Montt 17%.
MSM - Puerto Montt 0:17
MSM