Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Puerto Montt MSM
aew Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
11% Spel op eigen helft 89%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 18.6
excellent Schieten poor
adequate Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Urra passt de bal in één keer door. Coloma bereikt de bal nog maar net als eerste. Aburto verovert de bal door een tackle van achteren. Plata rent richting de bal. Plata schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Urra rent richting de bal. Urra passt de bal zonder na te denken. Aburto is nu in balbezit. Aburto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - MSM 1:0

11e minuut.
Plata kopt de bal weg. Daar is Aburto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuadrado is nu in balbezit. Plata onderschept slim de pass. Plata schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Vallejos rent richting de bal. Aburto verovert de bal door een tackle van achteren. Aburto probeert naar een medespeler te passen. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - MSM 2:0

12e minuut.
Coloma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Seguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguna geeft een hoge lob. Plata rent richting de bal. Plata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - MSM 3:0

14e minuut.
Gómez geeft de bal voor. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata passt de bal in één keer door. Aburto rent richting de bal. Aburto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - MSM 4:0

16e minuut.
Olivarí probeert naar een medespeler te passen. Cox speelt de bal door. Urra speelt de bal door. Aburto is nu in balbezit. Aburto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - MSM 5:0

18e minuut.
Plata kopt de bal weg. Aburto rent richting de bal. Aburto passt de bal met de wreef. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - MSM 6:0

23e minuut.
Salah met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montañés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Arregui de bal. Arregui geeft een hoge lob. Salah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Torino rent richting de bal. Plata onderschept slim de pass. Plata schiet op doel. Salah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - MSM 7:0

25e minuut.
Cuadrado rent richting de bal. Arregui verovert de bal door een tackle van achteren. Arregui passt de bal met de wreef. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Cox is nu in balbezit. Montañés onderschept slim de pass. Montañés speelt de bal door. Plata rent richting de bal. Plata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cox geeft de bal voor. Vallejos heeft problemen om de bal te vangen. Urra speelt de bal door. Aburto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aburto draait met de bal, schiet en ... Salah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Montañés is nu in balbezit. Cuadrado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montañés raakt geblesseerd tijdens het duel. Montañés zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Plata kopt de bal weg. Aburto rent richting de bal. Aburto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - MSM 8:0

34e minuut.
Seguna rent richting de bal. Seguna geeft een hoge lob. Daar is Cox, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plata is nu in balbezit. Plata schiet op doel. Salah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - MSM 9:0

35e minuut.
Daar is Seguna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seguna probeert naar een medespeler te passen. Urra probeert naar een medespeler te passen. Plata rent richting de bal. Plata draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Cabrera speelt de bal door. Cuadrado is nu in balbezit. Urra verovert de bal door een tackle van achteren. Urra geeft een lange en hoge pass. Plata maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Seguna passt de bal met de wreef. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Aburto de bal. Aburto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Cosio kopt de bal weg. Montañés bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañés geeft de bal voor. Aburto springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - MSM 10:0

45e minuut.
Inworp. Sosa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puerto Montt 11%, MSM 89%.
Puerto Montt - MSM 10:0

52e minuut.
Seguna is nu in balbezit. Seguna geeft een hoge lob. Plata kopt de bal weg. Aburto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aburto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Torino geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seguna met de inworp. Arregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Arregui geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - MSM 11:0

57e minuut.
Cosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosio passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Urra de bal. Plata is nu in balbezit. Plata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - MSM 12:0

58e minuut.
Lorca met een sublieme pass. Daar is Olivarí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Arregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Arregui passt de bal in één keer door. Montañés geeft de bal voor. Aburto maakt een snoekduik en kopt de bal. Salah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - MSM 13:0

69e minuut.
Cuadrado is nu in balbezit. Cuadrado geeft een lange en hoge pass. Cabrera kopt de bal weg. Seguna rent richting de bal. Seguna geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Aburto de bal. Plata is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - MSM 14:0

74e minuut.
Inworp. Seguna met een snelle inworp. Arregui geeft een lange en hoge pass. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - MSM 15:0

75e minuut.
Aburto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aburto met een sublieme pass. Coloma bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata onderschept slim de pass. Plata schiet op doel. Salah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - MSM 16:0

78e minuut.
Urra probeert naar een medespeler te passen. Torino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aburto verovert de bal door een tackle van achteren. Aburto haalt uit met een fantastische trap. Salah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - MSM 17:0

78e minuut.
Lorca met een sublieme pass. Olivarí is nu in balbezit. Olivarí probeert naar een medespeler te passen. Plata rent richting de bal. Plata geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - MSM 18:0

81e minuut.
Arregui passt de bal in één keer door. Montañés geeft de bal voor. Plata is nu in balbezit. Plata schiet op doel. Salah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - MSM 19:0

84e minuut.
Terzán passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cabrera de bal. Cabrera met een sublieme pass. Seguna rent richting de bal. Seguna geeft een lange en hoge pass. Salah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Plata heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Montañés geeft de bal voor. Plata kopt de bal weg. Aburto is nu in balbezit. Aburto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto Montt - MSM 20:0

89e minuut.
Montañés speelt de bal door. Urra bereikt de bal nog maar net als eerste. Urra geeft een lange en hoge pass. Daar is Coloma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coloma onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Torino met een harde bal richting middenveld. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera geeft een hoge lob. Aburto rent richting de bal. Aburto haalt uit met een fantastische trap. Salah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puerto Montt 10%, MSM 90%.
Puerto Montt - MSM 20:0

MSM