Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arturo Vidal Crack FC Concetumare
lasweas Tactiek wenawena
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
19 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 24.9
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen redelijk


10e minuut.
Borlée probeert de bal aan de voet te houden. Troncon bereikt de bal nog maar net als eerste. Borlée verovert de bal door een tackle van achteren. Borlée geeft de bal voor. Płoski kopt de bal weg. Bojan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Pană probeert naar een medespeler te passen. Płoski is nu in balbezit. Płoski passt de bal in één keer door. Sarapuu is nu in balbezit. Sarapuu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Sarapuu verovert de bal door een tackle van achteren. Sarapuu passt de bal in één keer door. Łoziński rent richting de bal. Łoziński schiet op doel. Bojan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arturo Vidal Crack - FC Concetumare 1:0

19e minuut.
Borlée geeft een hoge lob. Płoski heeft problemen om de bal te vangen. Płoski geeft de bal voor. Łoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoziński schiet op doel. Bojan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Flacco is nu in balbezit. Flacco passt de bal zonder na te denken. Pană probeert naar een medespeler te passen. Płoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płoski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Płoski is nu in balbezit. Płoski passt de bal zonder na te denken. Łoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arturo Vidal Crack - FC Concetumare 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arturo Vidal Crack 26%, FC Concetumare 74%.
Arturo Vidal Crack - FC Concetumare 2:0

48e minuut.
Dobre verovert de bal door een tackle van achteren. Dobre geeft een hoge lob. Sarapuu kopt de bal weg. Łoziński is nu in balbezit. Łoziński schiet op doel. Bojan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Arturo Vidal Crack - FC Concetumare 3:0

53e minuut.
Pană is nu in balbezit. Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandevenne begaat een overtreding. Vandevenne krijgt een gele kaart.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pană zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Płoski geeft de bal voor. Łoziński is nu in balbezit. Łoziński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Deli geeft een lange en hoge pass. Pană rent richting de bal. Pană probeert naar een medespeler te passen. Łoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoziński draait met de bal, schiet en ... Bojan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Borlée geeft een lange en hoge pass. Sarapuu kopt de bal weg. Łoziński is nu in balbezit. Łoziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arturo Vidal Crack - FC Concetumare 4:0

72e minuut.
Caloghiru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pană onderschept slim de pass. Pană met een sublieme pass. Płoski rent richting de bal. Płoski haalt uit met een fantastische trap. Bojan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Pană kopt de bal weg. Vandevenne rent richting de bal. Vandevenne passt de bal in één keer door. Flacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Flacco draait met de bal, schiet en ... Bojan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bojan probeert naar een medespeler te passen. Moschini kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sarapuu de bal onder controle te krijgen. Łoziński rent richting de bal. Łoziński draait met de bal, schiet en ... Paal!

79e minuut.
Flacco rent richting de bal. Flacco passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Łoziński de bal. Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapuu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Moschini verovert de bal door een tackle van achteren. Moschini met een sublieme pass. Sarapuu met een sublieme pass. Płoski rent richting de bal. Płoski haalt uit met een fantastische trap. Bojan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Arturo Vidal Crack - FC Concetumare 5:0

88e minuut.
Dobre passt de bal zonder na te denken. Flacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Flacco passt de bal in één keer door. Płoski is nu in balbezit. Płoski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Adames geeft de bal voor. Inworp. Moschini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łoziński rent richting de bal. Łoziński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arturo Vidal Crack 31%, FC Concetumare 69%.
Arturo Vidal Crack - FC Concetumare 5:0