Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Concetumare Arturo Vidal Crack
wenawena Tactiek lasweas
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 38.6
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen matig
matig Verdedigen redelijk


15e minuut.
Pană is nu in balbezit. Pană geeft een hoge lob. Klungelig pakt Adames de bal. Łoziński is nu in balbezit. Łoziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Concetumare - Arturo Vidal Crack 0:1

23e minuut.
Borlée speelt de bal door. Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapuu probeert naar een medespeler te passen. Łoziński is nu in balbezit. Łoziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Concetumare - Arturo Vidal Crack 0:2

27e minuut.
Caloghiru met een sublieme pass. Vandevenne heeft problemen om de bal te vangen. Vandevenne speelt de bal door. Devaux bereikt de bal nog maar net als eerste. López Domínguez is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Devaux geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mantilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Concetumare - Arturo Vidal Crack 1:2

32e minuut.
Borlée passt de bal zonder na te denken. Dobre geeft een hoge lob. Pană is nu in balbezit. Pană geeft een hoge lob. Łoziński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Flacco passt de bal met de wreef. Sarapuu rent richting de bal. Sarapuu passt de bal zonder na te denken. Płoski is nu in balbezit. Płoski schiet op doel. Bojan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Płoski kopt de bal weg. Klungelig pakt Węgierski de bal. Łoziński rent richting de bal. Łoziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Concetumare - Arturo Vidal Crack 1:3

44e minuut.
Sarapuu passt de bal in één keer door. Płoski speelt de bal door. Łoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoziński schiet op doel. Bojan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Concetumare - Arturo Vidal Crack 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Concetumare 59%, Arturo Vidal Crack 41%.
FC Concetumare - Arturo Vidal Crack 1:4

55e minuut.
Sarapuu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pană de bal. Pană geeft de bal voor. Sarapuu maakt een snoekduik en kopt de bal. Bojan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Concetumare - Arturo Vidal Crack 1:5

60e minuut.
Adames verovert de bal door een tackle van achteren. Sarapuu verovert de bal door een tackle van achteren. Sarapuu probeert naar een medespeler te passen. Łoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoziński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Adames heeft problemen om de bal te vangen. Sarapuu verovert de bal door een tackle van achteren. Sarapuu passt de bal met de wreef. Łoziński is nu in balbezit. Łoziński schiet op doel. Bojan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Dobre geeft een lange en hoge pass. Vandevenne is nu in balbezit. Flacco onderschept slim de pass. Flacco geeft de bal voor. Adames heeft problemen om de bal te vangen. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Łoziński rent richting de bal. Łoziński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Concetumare - Arturo Vidal Crack 1:6

69e minuut.
Klungelig pakt Vandevenne de bal. Pană onderschept slim de pass. Pană probeert naar een medespeler te passen. Łoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoziński draait met de bal, schiet en ... Bojan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Concetumare - Arturo Vidal Crack 1:7

75e minuut.
Łoziński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sarapuu de bal. Adames rent richting de bal. Sarapuu onderschept slim de pass. Sarapuu draait met de bal, schiet en ... Bojan bokst de bal weg.

80e minuut.
Toom geeft een lange en hoge pass. Adames is nu in balbezit. Flacco onderschept slim de pass. Łoziński is nu in balbezit. Łoziński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Concetumare 67%, Arturo Vidal Crack 33%.
FC Concetumare - Arturo Vidal Crack 1:7