Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Macanas Fc MSM
Ataque F.c Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
17% Spel op eigen helft 83%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 19.1
uitstekend Schieten slecht
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Zolotnitskiy met een sublieme pass. Büyükses is nu in balbezit. König begaat een overtreding. König krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Büyükses is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tylka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vavřík controleert de bal met de borst. Vallejos rent richting de bal. Vavřík verovert de bal door een tackle van achteren. Vavřík probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Szalai met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Cuadrado de bal. Zolotnitskiy is nu in balbezit. Zolotnitskiy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - MSM 1:0

8e minuut.
Cuadrado rent richting de bal. Büyükses verovert de bal door een tackle van achteren. Büyükses passt de bal met de wreef. Zolotnitskiy is nu in balbezit. Zolotnitskiy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Zolotnitskiy passt de bal in één keer door. Vavřík is nu in balbezit. Vavřík passt de bal zonder na te denken. Dzienis is nu in balbezit. Dzienis geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - MSM 2:0

10e minuut.
Olivarí passt de bal in één keer door. König heeft problemen om de bal te vangen. Cox speelt de bal door. Zolotnitskiy rent richting de bal. Zolotnitskiy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - MSM 3:0

12e minuut.
Daar is Hoàng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng passt de bal zonder na te denken. Dzienis probeert naar een medespeler te passen. Zolotnitskiy is nu in balbezit. Zolotnitskiy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Zolotnitskiy is nu in balbezit. Vavřík rent richting de bal. Vavřík schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zolotnitskiy de bal onder controle te krijgen. Salah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - MSM 4:0

25e minuut.
Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallejos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zolotnitskiy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zolotnitskiy zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - MSM 5:0

26e minuut.
Vallejos heeft problemen om de bal te vangen. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - MSM 6:0

28e minuut.
Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng geeft een lange en hoge pass. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy schiet op doel. Salah maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Dzienis rent richting de bal. Dzienis speelt de bal door. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vavřík rent richting de bal. Vavřík schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Cox verovert de bal door een tackle van achteren. Randiš onderschept slim de pass. Randiš geeft een hoge lob. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Dzienis geeft een lange en hoge pass. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses passt de bal met de wreef. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - MSM 7:0

40e minuut.
Vallejos is nu in balbezit. Zolotnitskiy onderschept slim de pass. Met opzet legt Cox zijn tegenspeler op de grond. Cox is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

41e minuut.
Zolotnitskiy rent richting de bal. Vallejos rent richting de bal. Zolotnitskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Vavřík is nu in balbezit. Vavřík schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Salah met een harde bal richting middenveld. Dzienis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzienis speelt de bal door. Zolotnitskiy is nu in balbezit. Zolotnitskiy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - MSM 8:0

44e minuut.
Olivarí passt de bal in één keer door. Coloma bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - MSM 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Macanas Fc 19%, MSM 81%.
Los Macanas Fc - MSM 9:0

47e minuut.
König probeert de bal met de borst te controleren. Tylka rent richting de bal. Hoàng met een sublieme pass. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy schiet op doel. Salah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vavřík is nu in balbezit. Vavřík schiet op doel. Salah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - MSM 10:0

49e minuut.
Terzán rent richting de bal. Vavřík onderschept slim de pass. Vavřík speelt de bal door. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Doeltrap. Coloma trapt de bal weg van het doel. König kopt de bal weg. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Salah met een harde bal richting middenveld. Piruşca kopt de bal weg. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Hoàng onderschept slim de pass. Hoàng speelt de bal door. Zolotnitskiy is nu in balbezit. Zolotnitskiy schiet op doel. Na een snelle pass probeert Torino de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Levipani komt het veld opgelopen. Latorre komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dzienis zal de hoekschop nemen. Levipani is nu in balbezit. Daar is Büyükses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Büyükses haalt uit met een fantastische trap. Paal!

62e minuut.
Klungelig pakt Büyükses de bal. Coloma is nu in balbezit. Büyükses verovert de bal door een tackle van achteren. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - MSM 11:0

69e minuut.
Łożyński geeft de bal voor. Zolotnitskiy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Torino rent richting de bal. Zolotnitskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Zolotnitskiy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - MSM 12:0

72e minuut.
Vallejos rent richting de bal. Piruşca onderschept slim de pass. Piruşca met een sublieme pass. Zolotnitskiy rent richting de bal. Zolotnitskiy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Levipani passt de bal in één keer door. Büyükses rent richting de bal. Büyükses passt de bal zonder na te denken. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Coloma geeft een lange en hoge pass. Tylka is nu in balbezit. Tylka geeft de bal voor. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zolotnitskiy is nu in balbezit. Zolotnitskiy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bertino rent richting de bal. Bertino passt de bal met de wreef. Dzienis geeft een lange en hoge pass. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Tylka geeft de bal voor. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Levipani bereikt de bal nog maar net als eerste. Levipani geeft een lange en hoge pass. Zolotnitskiy krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Macanas Fc 14%, MSM 86%.
Los Macanas Fc - MSM 12:0
MSM