Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MSM Los Macanas Fc
Normal Tactiek Ataque F.c
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 41.4
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


6e minuut.
Hoàng is nu in balbezit. Hoàng passt de bal zonder na te denken. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy schiet op doel. Salah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Los Macanas Fc 0:1

8e minuut.
Vallejos is nu in balbezit. Piruşca rent richting de bal. Piruşca passt de bal met de wreef. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Salah trapt de bal weg. Hoàng kopt de bal weg. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Zolotnitskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zolotnitskiy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vavřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Vavřík haalt uit met een fantastische trap. Salah werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hoàng geeft een hoge lob. Zolotnitskiy springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Los Macanas Fc 0:2

14e minuut.
Cuadrado rent richting de bal. Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng passt de bal zonder na te denken. Zolotnitskiy rent richting de bal. Zolotnitskiy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Hoàng rent richting de bal. Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Zolotnitskiy rent richting de bal. Zolotnitskiy draait met de bal, schiet en ... Salah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Los Macanas Fc 0:3

21e minuut.
Dzienis speelt de bal door. Hoàng heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng passt de bal in één keer door. Zolotnitskiy is nu in balbezit. Zolotnitskiy draait met de bal, schiet en ... Salah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Terzán geeft de bal voor. Inworp. Piruşca met een snelle inworp. Vavřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Vavřík schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vallejos is nu in balbezit. Vallejos speelt de bal door. Dzienis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzienis geeft een hoge lob. Zolotnitskiy maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Los Macanas Fc 0:4

27e minuut.
Tylka verovert de bal door een tackle van achteren. Piruşca met een sublieme pass. Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zolotnitskiy de bal. Zolotnitskiy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Vallejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzienis onderschept slim de pass. Dzienis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zolotnitskiy de bal. Zolotnitskiy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Los Macanas Fc 0:5

34e minuut.
Hoàng rent richting de bal. Hoàng passt de bal zonder na te denken. Büyükses probeert naar een medespeler te passen. Zolotnitskiy heeft problemen om de bal te vangen. Zolotnitskiy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bertino is nu in balbezit. Bertino speelt de bal door. Piruşca met een sublieme pass. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy haalt uit met een fantastische trap. Salah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Randiš passt de bal zonder na te denken. Daar is Hoàng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng geeft de bal voor. Zolotnitskiy maakt een snoekduik en kopt de bal. Salah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Los Macanas Fc 0:6

44e minuut.
Vallejos rent richting de bal. Piruşca verovert de bal door een tackle van achteren. Piruşca geeft de bal voor. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MSM 88%, Los Macanas Fc 12%.
MSM - Los Macanas Fc 0:6

46e minuut.
Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng passt de bal zonder na te denken. Büyükses rent richting de bal. Büyükses geeft een hoge lob. Zolotnitskiy rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Los Macanas Fc 0:7

52e minuut.
Dzienis met een sublieme pass. Vallejos heeft problemen om de bal te vangen. Cuadrado is nu in balbezit. Zolotnitskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Zolotnitskiy haalt uit met een fantastische trap. Salah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Hoàng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Büyükses rent richting de bal. Büyükses geeft een lange en hoge pass. Daar is Torino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salah maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Vavřík is nu in balbezit. Vavřík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Los Macanas Fc 0:8

56e minuut.
Terzán is nu in balbezit. Zolotnitskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Vavřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Los Macanas Fc 0:9

60e minuut.
Büyükses controleert de bal met de borst. Büyükses passt de bal met de wreef. Zolotnitskiy is nu in balbezit. Zolotnitskiy haalt uit met een fantastische trap. Salah probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Los Macanas Fc 0:10

67e minuut.
Piruşca probeert naar een medespeler te passen. Zolotnitskiy is nu in balbezit. Vallejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotnitskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Zolotnitskiy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Los Macanas Fc 0:11

68e minuut.
Zolotnitskiy probeert naar een medespeler te passen. Vavřík rent richting de bal. Vavřík passt de bal zonder na te denken. Zolotnitskiy rent richting de bal. Zolotnitskiy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Vavřík is nu in balbezit. Vavřík geeft een hoge lob. Coloma kopt de bal weg. Büyükses rent richting de bal. Büyükses schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Randiš geeft een lange en hoge pass. Vavřík rent richting de bal. Terzán legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Terzán krijgt een gele kaart. Vavřík is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zolotnitskiy legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Los Macanas Fc 0:12

76e minuut.
Cuadrado probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Piruşca de bal. Piruşca passt de bal in één keer door. Vavřík is nu in balbezit. Vavřík haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Tylka kopt de bal weg. Hoàng met een sublieme pass. Zolotnitskiy is nu in balbezit. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zolotnitskiy heeft problemen om de bal te vangen. Zolotnitskiy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Piruşca speelt de bal door. Dzienis rent richting de bal. Dzienis geeft de bal voor. Büyükses bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükses schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Hoàng geeft de bal voor. Vavřík springt en kopt de bal. Büyükses krijgt zijn hoofd ertegen. Zolotnitskiy krijgt zijn hoofd ertegen. Salah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MSM - Los Macanas Fc 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MSM 78%, Los Macanas Fc 22%.
MSM - Los Macanas Fc 0:13
MSM