Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cobra Kai Runegeret
Cobra bebe Tactiek a ver...
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
33.7 gemiddelde waardering 51.1
average Schieten very good
weak Passen solid
weak Verdedigen good


3e minuut.
Saba passt de bal in één keer door. Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg met een sublieme pass. Leroy heeft problemen om de bal te vangen. Leroy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Saba bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez López onderschept slim de pass. Rodríguez López geeft een lange en hoge pass. Baltă rent richting de bal. Baltă schiet op doel. Charme verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra Kai - Runegeret 0:1

18e minuut.
Ebetürk is nu in balbezit. Ebetürk geeft een hoge lob. Gliszczyński is nu in balbezit. Gliszczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg passt de bal zonder na te denken. Baltă is nu in balbezit. Baltă draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra Kai - Runegeret 0:2

32e minuut.
Rodríguez López bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez López geeft een hoge lob. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy draait met de bal, schiet en ... Charme probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra Kai - Runegeret 0:3

36e minuut.
Rodríguez López is nu in balbezit. Rodríguez López geeft een lange en hoge pass. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra Kai - Runegeret 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cobra Kai 72%, Runegeret 28%.
Cobra Kai - Runegeret 0:4

47e minuut.
Benie bereikt de bal nog maar net als eerste. Benie geeft een hoge lob. Undona probeert naar een medespeler te passen. Baltă is nu in balbezit. Baltă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Leroy rent richting de bal. Leroy geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Inworp. Siembida komt het veld opgelopen. Verlinden komt het veld opgelopen. Jabłczyński komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Jabłczyński rent richting de bal. Jaworucki rent richting de bal. Jaworucki passt de bal met de wreef. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk geeft een lange en hoge pass. Valdebenito heeft problemen om de bal te vangen. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra Kai - Runegeret 0:5

58e minuut.
Varela passt de bal met de wreef. Gnecco rent richting de bal. Gnecco speelt de bal door. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra Kai - Runegeret 0:6

75e minuut.
McMahen bereikt de bal nog maar net als eerste. McMahen geeft een hoge lob. Verlinden rent richting de bal. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. Charme maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra Kai - Runegeret 0:7

75e minuut.
Zamora speelt de bal door. Daar is Saba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden draait met de bal, schiet en ... Charme werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra Kai - Runegeret 0:8

77e minuut.
Daar is Zamora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaworucki rent richting de bal. Jaworucki geeft de bal voor. Siembida rent richting de bal. Siembida schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
McMahen onderschept slim de pass. McMahen geeft een lange en hoge pass. Siembida rent richting de bal. Siembida schiet op doel. Charme werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra Kai - Runegeret 0:9

84e minuut.
Hirschberg probeert naar een medespeler te passen. Sputnik rent richting de bal. Sputnik geeft een lange en hoge pass. Siembida is nu in balbezit. Siembida schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt speelt de bal door. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora draait met de bal, schiet en ... Benie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Suella trapt de bal weg. Hirschberg kopt de bal weg. Verlinden heeft problemen om de bal te vangen. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida draait met de bal, schiet en ... Charme verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra Kai - Runegeret 0:10

90e minuut.
Varela rent richting de bal. Varela passt de bal zonder na te denken. Siembida is nu in balbezit. Siembida draait met de bal, schiet en ... Charme probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra Kai - Runegeret 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cobra Kai 67%, Runegeret 33%.
Cobra Kai - Runegeret 0:11