Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Runegeret Cobra Kai
a ver... Tactiek Cobra bebe
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
22 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
11 Buitenspel 5
50.1 gemiddelde waardering 35.1
excellent Schieten average
good Passen weak
good Verdedigen average


1e minuut.
Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg geeft de bal voor. Verlinden kopt de bal weg. Baltă rent richting de bal. Baltă schiet op doel. Charme probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Courquin onderschept slim de pass. Courquin probeert naar een medespeler te passen. Ebetürk speelt de bal door. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Hirschberg probeert naar een medespeler te passen. Jaworucki probeert naar een medespeler te passen. Verlinden rent richting de bal. Verlinden draait met de bal, schiet en ... Charme maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Cobra Kai 1:0

10e minuut.
Courquin heeft problemen om de bal te vangen. Zamora is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Benie. Benie krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Inworp. Hirschberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaworucki geeft de bal voor. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Leroy kopt de bal weg. Jaworucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă rent richting de bal. Baltă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Jaworucki verovert de bal door een tackle van achteren. Jaworucki probeert naar een medespeler te passen. Baltă rent richting de bal. Baltă draait met de bal, schiet en ... Charme werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Courquin is nu in balbezit. Courquin geeft een lange en hoge pass. Verlinden kopt de bal weg. Leroy rent richting de bal. Verlinden rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Undona geeft een lange en hoge pass. Leroy is nu in balbezit. Leroy passt de bal met de wreef. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Riquelme onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hirschberg neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Verlinden maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Villegas de bal. Charme kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Cobra Kai 2:0

31e minuut.
Zamora met een sublieme pass. Klungelig pakt Saba de bal. Verlinden verovert de bal door een tackle van achteren. Verlinden schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sozio passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jaworucki de bal. Jaworucki passt de bal met de wreef. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă schiet op doel. Charme bokst de bal weg.

37e minuut.
Leroy rent richting de bal. Leroy probeert naar een medespeler te passen. Verlinden rent richting de bal. Verlinden draait met de bal, schiet en ... Charme probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runegeret 49%, Cobra Kai 51%.
Runegeret - Cobra Kai 2:0

50e minuut.
Hirschberg maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Undona de bal. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă haalt uit met een fantastische trap. Charme maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Cobra Kai 3:0

60e minuut.
Inworp. Gliszczyński komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliszczyński onderschept slim de pass. Undona schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Undona moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Undona schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

70e minuut.
Jaworucki passt de bal zonder na te denken. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă probeert naar een medespeler te passen. Gliszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliszczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Cobra Kai 4:0

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Zygmunt stond buitenspel. McMahen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă haalt uit met een fantastische trap. Charme werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Cobra Kai 5:0

88e minuut.
Hirschberg passt de bal in één keer door. Jaworucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworucki passt de bal in één keer door. Baltă is nu in balbezit. Baltă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Cobra Kai 6:0

89e minuut.
Leroy is nu in balbezit. Leroy geeft een lange en hoge pass. Baltă is nu in balbezit. Baltă schiet op doel. Charme probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Cobra Kai 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runegeret 34%, Cobra Kai 66%.
Runegeret - Cobra Kai 7:0