Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Bruno Wanderito sw
Normal Tactiek 352
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.7 gemiddelde waardering 31.8
average Schieten good
poor Passen weak
weak Verdedigen average


1e minuut.
Saa is nu in balbezit. Saa speelt de bal door. Natali rent richting de bal. Portales onderschept slim de pass. Portales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Rodríguez Soria is nu in balbezit. Rodríguez Soria passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Montealegre de bal. Montealegre geeft een hoge lob. Laszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Lienlaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Klungelig pakt Rodríguez Soria de bal. Saa geeft een lange en hoge pass. Morandé probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sandon rent richting de bal. Sandon geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ruchalka controleert de bal met de borst. Lienlaf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Bruno - Wanderito sw 0:1

40e minuut.
Ruchalka is nu in balbezit. Ruchalka passt de bal in één keer door. Lahemaa rent richting de bal. Lahemaa schiet op doel. Videla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lienlaf bokst de bal weg.

43e minuut.
Jons zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mora rent richting de bal. Mora passt de bal in één keer door. Portales rent richting de bal. Portales schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Bruno 56%, Wanderito sw 44%.
AS Bruno - Wanderito sw 0:1

67e minuut.
Natali rent richting de bal. Vidal onderschept slim de pass. Vidal speelt de bal door. Portales is nu in balbezit. Portales schiet op doel. Duarte bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Vinho do Porto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fuenzalida komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Rodríguez Soria kopt de bal weg. Klungelig pakt Laszkiewicz de bal. Rubiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Laszkiewicz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Natali probeert naar een medespeler te passen. Sandon geeft een hoge lob. Videla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruchalka verovert de bal door een tackle van achteren. Ruchalka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Saa met een sublieme pass. Jons bereikt de bal nog maar net als eerste. Jons probeert naar een medespeler te passen. Portales heeft problemen om de bal te vangen. Portales draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vidal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sandon is nu in balbezit. Morandé onderschept slim de pass. Morandé geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Bruno 45%, Wanderito sw 55%.
AS Bruno - Wanderito sw 0:1